Sygnity - wniosek o przyłączenie
Sygnity - wniosek o przyłączenie
Mam problem, chce zrobić wniosek o przyłączenie o egzekucji. Wchodzę we wszystkie decyzje, wybieram osobę, klikam operację i "utwórz wniosek o przystąpienie do egzekucji" jest nie aktywne. Co zrobić?
Re: Sygnity - wniosek o przyłączenie
Ja robię tak:
Dłużnicy -- wybieram dłużnika ---- operacje ---- korespondencja ---- dodaj plusem ---- pole rodzaj szablonu korespondencji wybieram "Korespondencja do Komornika w sprawie przystąpienia do egzekucji"
Dłużnicy -- wybieram dłużnika ---- operacje ---- korespondencja ---- dodaj plusem ---- pole rodzaj szablonu korespondencji wybieram "Korespondencja do Komornika w sprawie przystąpienia do egzekucji"
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a ja robię tak, generuje wydruk decyzji, potem po zamknieciu mam informacje do dłużnika, potem po zamknieciu otwiera sie pismo do komornika i tu mam właśnie wniosek o przyłączenie - to dla każdego okresu.
Jezeli do starych okresów to można jak wyżej ze jako korespondencja
Jezeli do starych okresów to można jak wyżej ze jako korespondencja
Czy później w sprawozdaniu te wnioski o przyłączenie jeśli robicie w programie liczą się jako podjęte działania wobec dłużnika ??? tabela F sprawozdania kwartalnego???
Oprócz Sygnity - wniosek o przyłączenie - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
sprawozdanie cz. D.1. wiersz 2 - pomocy ktoś bystry w temaci
wpłaty dla wierzycielki
prosze o wypowiedzenie sie w tej kwestii
odsetki
zaświadczenie o bezskut.
wnioskodawczyni w niemczech pomocy!!!!
dłużnik zagranica
aliemnty babci na dzieci córki w pieczy zastępczej w pcpr
wezwanie - pilne
alimenty od komornika w 2015 r. Elmer pomocy
alimenty dla dorosłej z dzieckiem i konkubentem
Czy dobrze myślę?