Witam,
mam pytanie do osób, które pracują już na SOW. Czy na etapie zakładania naborów dodajecie szablony dokumentów (pism)? Można je ewentualnie edytować w trakcie przygotowywania takiego pisma w SOW?
szablony dokumentów
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PFRON dofinansowania
- Kontakt:
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
Re: szablony dokumentów
można dodawać później szablony pism, edytować itp
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Pracuję w dziale rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych, zajmuję się programem Aktywny Samorząd.
- Kontakt:
Może ktoś mógłby podzielić sie wzorem szablonu z informacją o dofinansowaniu jak to powinno wyglądac?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
W tamtym roku miałem takie.
W "POLE1" niestety każdemu trzeba było wpisywać ręcznie (kopiowane z innego pliku w wordzie) do czego i ile dostał dofinansowania oraz jakie zwiększenia dodatku dostał.
przykładowy tekst do wpisania w "POLE 1":
- opłaty za naukę (czesne) w wysokości: 1 232,50 zł,
- dodatku na pokrycie kosztów kształcenia w wysokości: 750 zł, tj. 75% maksymalnej kwoty dodatku 1 000 zł, oraz w/w dodatek zostaje zwiększony w związku z:
+ ponoszeniem kosztów z tytułu pobierania nauki poza miejscem zamieszkania o kwotę 375 zł tj. 75% maksymalnej kwoty 500 zł.
W "POLE1" niestety każdemu trzeba było wpisywać ręcznie (kopiowane z innego pliku w wordzie) do czego i ile dostał dofinansowania oraz jakie zwiększenia dodatku dostał.
przykładowy tekst do wpisania w "POLE 1":
- opłaty za naukę (czesne) w wysokości: 1 232,50 zł,
- dodatku na pokrycie kosztów kształcenia w wysokości: 750 zł, tj. 75% maksymalnej kwoty dodatku 1 000 zł, oraz w/w dodatek zostaje zwiększony w związku z:
+ ponoszeniem kosztów z tytułu pobierania nauki poza miejscem zamieszkania o kwotę 375 zł tj. 75% maksymalnej kwoty 500 zł.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: rozpatrywanie wniosków ze środków PFRON.
- Kontakt:
Do Tomasza1981
podpowiedz proszę jak dodać szablon pisma, niby to takie proste, ale jak dodaje i na etapie "tekst zmienny" to pokazuje mi wniosek, i szlak mnie trafia, bo pododawałam tych pism ale żadne nie otwiera się jako pismo tylko wniosek.
pozdrawiam
podpowiedz proszę jak dodać szablon pisma, niby to takie proste, ale jak dodaje i na etapie "tekst zmienny" to pokazuje mi wniosek, i szlak mnie trafia, bo pododawałam tych pism ale żadne nie otwiera się jako pismo tylko wniosek.
pozdrawiam
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
jeśli dodajesz szablon pisma (sprawdź jeszcze raz czy dobry plik dołączasz) i nadal przy teście otwiera się co innego, to dzwoń na infolinię (odradzam, czasami łączy z jakimiś niekompetentnymi osobamistokrotka75 pisze: 18 maja 2020, 14:17 Do Tomasza1981
pozdrawiam

zanim zadzwonisz możesz się wylogować i zalogować jeszcze raz, może akurat pomoże
-
- Referent
- Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
- Kontakt:
A jak dodasz już szablon to klikasz "zapisz" na dole strony? Może i głupie pytanie, ale sam się za pierwszym razem dałem na to złapać.stokrotka75 pisze: 18 maja 2020, 14:17 Do Tomasza1981
pozdrawiam
Oprócz szablony dokumentów - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW przeczytaj również:
Nowy Realizator
Wprowadzanie wniosku w sow i adres e mail
Pierwszy wniosek z AS złożony (źle) i co dalej..?
Zmiana wniosków w sow
nabór na moduł II - błąd
Posprawdzajcie sobie treści wymaganych załączników
punktacja wniosku
Realizator rozszerzony_weryfikacja konta
SOW - środki ortopedyczne i turnusy
Wyliczenie dodatku w sow
Wzory wniosków, oceny merytoryczne
Wyjasnienie rol
wprowadzanie wniosków
szkolenie z obsługi SOW Warszawa
SOW - jakie zadania w 2020 r.