szkolenia dla ŚDS - Ośrodki Wsparcia

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 18 mar 2011, 11:30

czy w Waszych województwach organizowane są szkolenia dla pracowników ŚDS? Chodzi mi o szkolenia dotyczące nowych regulacji (dokumentacja, funkcjonowanie, organizacja itd), również dotyczące zajęć - wprowadzone są konkretne treningi a wielu domach przeważały zajęcia porównywalne do zajęc prowadzonych w WTz, jestem ciekawa jak wygląda pomoc urzędów wojewódzkich w tych sprawach
~majka

Napisano: 18 mar 2011, 16:36

mieliśmy szkolenie z treningów- czyli świadczenia specjalistycznych usług. Co do dokumentacji - formularze tworzymy sami- ilość i rodzaj- zgodnie z wytycznymi w rozporządzeniu
~karolina

Napisano: 18 mar 2011, 16:48

w lubuskim nie było i nie wiadomo czy będą
~daria

Napisano: 24 mar 2011, 15:43

W Wielkopolsce nie było nic dla ŚDS

Szkolena robione przez ROPs sa przeważnie dla OPS-ów

Dla nas nie ma nic...

~Izabela

Napisano: 24 mar 2011, 19:54

korzystamy z bezpłatnych szkoleń dofinansowanych z uni europejskiej, tematyka różna - rodzina, przemoc, Alzheimer itp więcej informmacji na str.

https://www.dcp.wroclaw.pl/index.php?section=aktualnosci

byłam na 3 szkoleniach min Seksualność osób niepełnosprawnych intelektualnie, Alzheimer diagnoza i terapia itp
~zofia

Napisano: 03 kwie 2011, 1:29

W swietokrzyskim niebylo i niewiadomo czy benda.
~Anna

Napisano: 05 kwie 2011, 11:34

w Toruniu przez ROPS były dwa terminy szkolenia na temat \"Konstruowanie indywidualnych programów terapeutycznych dla uczestników WTZ i ŚDS.\" w ramach wojewódzkiego programu doskonalenia kadr pomocy społecznej województwa kujawsko - pomorskiego ”PROFESJA”.
~beti

Napisano: 07 kwie 2011, 18:47

Oj joj joj.....niech Wam zrobią z zasad ortografii. Bardzo się przyda.
~Zibi

Napisano: 10 kwie 2011, 17:59

idź sie je.... bać w sztachecie, e bez ogonka
~Zibi

Napisano: 12 kwie 2011, 23:08

E bez ogonka , a bez ogonka ,niebyło razem . Swoją drogą napisz jak to się robi w sztachecie . I bardzo proszę nie podpisuj się więcej Zibi......
~Zibi

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x