SZO wywiady - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 02 lip 2014, 23:25

Moi drodzy, gdzie znajdę informację ile kasy dostaje gmina/ u nas gmina/na obsługę SZO, chcemy upomnieć się o jakieś pieniądze, jeżeli nie dla nas, za setki wywiadów i ogromnej odpowiedzialności to np. na druki wywiadów,materiały biurowe i paliwo do samochodu
jemiołka

Napisano: 03 lip 2014, 9:01

No wlasnie, jakas dziwna cisza jest wokół tego tematu. W moim opsie napieramy na kierownika o te kasę i zobaczymy co bedzie.
asio

Napisano: 03 lip 2014, 16:02

kasa jak w świadczeniach rodzinnych - na obsługę 3% od wydatkowanej kwoty, czyli jak wyrównania 5000 to 3% z 5000 na obsługę = 150 zł, jak zasiłek 520 zł to na obsługę 3% czyli 15,60 zł i pieniądze idą z urzędu wojewódzkiego razem ze świadczeniami :)
Dorota-

Napisano: 07 lip 2014, 15:39

czy ktoś wywalczył gdzieś jakieś pieniądze dla prac. socjalnych za wywiady dla SZO, za te wyrównania będą mieć dosyć duże pieniądze, więc my jako zleceniobiorcy/, tak to jest chyba w ustawie zapisane/, moglibyśmy otrzymać jakieś symboliczne wynagrodzenie, mamy bardzo dużo bieżącej pracy/ już dodatkowo robimy NK, protokoły przesłuchań dla PCPR/, a jeszcze doszło co najmniej 25 wywiadów/ duże/ dla każdego pracownika ,w zwiżzku z SZO. robimy bokami
ktos

Napisano: 08 lip 2014, 11:31

u mnie średnio 40 zł za wywiad dostali socjalni
Troglodite
Stażysta
Od: 08 sty 2014, 17:15
Zajmuję się:

Napisano: 09 lip 2014, 8:18

odezwijcie się w tej sprawie, to jest dla mnie bardzo ważne, myślę udać się na rozmowę do Urzędu Gminy i chcę mieć jakieś dodatkowe argumenty
ktos

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x