Napisano: 25 kwie 2019, 12:37
Poszukuję współpracownika do prowadzenia szkoleń z zakresu Kodeksu postępowania administracyjnego dla pracowników pomocy społecznej. Interesuje mnie współpraca z prawnikiem mającym doświadczenie w zakresie pomocy społecznej lub długoletnim pracownikiem pomocy społecznej związanym z wydawaniem decyzji administracyjnych. Obszary tematyczne to poza ogólną tematyką Kpa: właściwość miejscowa w kontekście centrum życiowego klienta, świadczenia nienależnie pobrane, klauzula natychmiastowej wykonalności a odwołanie od decyzji i skutki prawne w takiej sytuacji, zawieszenie postępowania i jego podjęcie, wznowienie postępowania, uchylenie decyzji, uchylenie decyzji w części a kolejna zmiana decyzji. Interesują mnie osoby z województwa pomorskiego i zachodniopomorskiego lub z innych, ale mobilne. Interesują mnie również inni specjaliści z zakresu pomocy społecznej będący profesjonalistami umiejącymi dzielić się wiedzą, chętnie z doświadczeniem w prowadzeniu szkoleń. Jeżeli jesteś zainteresowany lub zainteresowana współpracą proszę o krótką informację wraz z ze zwrotnym adresem mailowym na priv.