Szukam stypendiów / grantów - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 26 lip 2022, 17:46

Czuję, że wyczerpałem większość swoich zasobów, ale szukam tutaj pomocy.

Obecnie korzystam z pomocy FAFSA i czesnego za pośrednictwem sił powietrznych na studiach licencjackich z zakresu bezpieczeństwa cybernetycznego i zapewniania informacji na Western Governors University. W związku z niedawną podwyżką wydatków na szkołę, TA i FAFSA razem nie pokrywają już moich funduszy na studia, co oznacza, że ​​płacę z własnej kieszeni. Nie wygrałem żadnych stypendiów, o które się ubiegałem, w tym stypendiów z esejami i bez. Korzystałem z wielu stron internetowych i wyszukiwarek, aby znaleźć wszystko, o co mogłem się ubiegać, a niektóre kryteria dotyczą tylko weteranów, a nie mojej dziedziny studiów itp. Jestem częścią honorowego społeczeństwa i złożyłem przez nich również, ale nie wygrał.

Czy ktoś odniósł jakiś sukces? Już używam ściągawki do pisania moich esejów, ale może coś jest nie tak z moim pisaniem lub po prostu nie jestem wystarczająco konkurencyjny. W tej chwili nie mam żadnych zapisanych kopii moich esejów, ale mogę spróbować zdobyć kopię jeszcze w tym tygodniu.

Czy ktoś ma jakieś sugestie na stronach internetowych lub stypendiach, które mogą pomóc?
chaube97
Praktykant
Od: 26 lip 2022, 17:38
Zajmuję się: PS

Napisano: 29 sie 2022, 14:05

chaube97 pisze:
26 lip 2022, 17:46
Czuję, że wyczerpałem większość swoich zasobów, ale szukam tutaj pomocy.

Obecnie korzystam z pomocy FAFSA i czesnego za pośrednictwem sił powietrznych na studiach licencjackich z zakresu bezpieczeństwa cybernetycznego i zapewniania informacji na Western Governors University. W związku z niedawną podwyżką wydatków na szkołę, TA i FAFSA razem nie pokrywają już moich funduszy na studia, co oznacza, że ​​płacę z własnej kieszeni 10.0.0.0.1 192.168.1.254. Nie wygrałem żadnych stypendiów, o które się ubiegałem, w tym stypendiów z esejami i bez. Korzystałem z wielu stron internetowych i wyszukiwarek, aby znaleźć wszystko, o co mogłem się ubiegać, a niektóre kryteria dotyczą tylko weteranów, a nie mojej dziedziny studiów itp. Jestem częścią honorowego społeczeństwa i złożyłem przez nich również, ale nie wygrał.

Czy ktoś odniósł jakiś sukces? Już używam ściągawki do pisania moich esejów, ale może coś jest nie tak z moim pisaniem lub po prostu nie jestem wystarczająco konkurencyjny. W tej chwili nie mam żadnych zapisanych kopii moich esejów, ale mogę spróbować zdobyć kopię jeszcze w tym tygodniu.

Czy ktoś ma jakieś sugestie na stronach internetowych lub stypendiach, które mogą pomóc?
I got this,..
chaube97
Praktykant
Od: 26 lip 2022, 17:38
Zajmuję się: PS

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x