Czuję, że wyczerpałem większość swoich zasobów, ale szukam tutaj pomocy.
Obecnie korzystam z pomocy FAFSA i czesnego za pośrednictwem sił powietrznych na studiach licencjackich z zakresu bezpieczeństwa cybernetycznego i zapewniania informacji na Western Governors University. W związku z niedawną podwyżką wydatków na szkołę, TA i FAFSA razem nie pokrywają już moich funduszy na studia, co oznacza, że płacę z własnej kieszeni. Nie wygrałem żadnych stypendiów, o które się ubiegałem, w tym stypendiów z esejami i bez. Korzystałem z wielu stron internetowych i wyszukiwarek, aby znaleźć wszystko, o co mogłem się ubiegać, a niektóre kryteria dotyczą tylko weteranów, a nie mojej dziedziny studiów itp. Jestem częścią honorowego społeczeństwa i złożyłem przez nich również, ale nie wygrał.
Czy ktoś odniósł jakiś sukces? Już używam ściągawki do pisania moich esejów, ale może coś jest nie tak z moim pisaniem lub po prostu nie jestem wystarczająco konkurencyjny. W tej chwili nie mam żadnych zapisanych kopii moich esejów, ale mogę spróbować zdobyć kopię jeszcze w tym tygodniu.
Czy ktoś ma jakieś sugestie na stronach internetowych lub stypendiach, które mogą pomóc?