SZUKAMY dziecka do RODZINY ZASTĘPCZEJ

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~Andrzej i Beata

SZUKAMY dziecka do RODZINY ZASTĘPCZEJ

Post autor: ~Andrzej i Beata »

APEL
Jeśli poszukujecie rodziny zastępczej dla konkretnego dziecka/dzieci
prosimy o kontakt z nami; e-mail: [email protected]
Chętni i otwarci na podjęcie współpracy oczekujemy propozycji w tej sprawie,
zaś w sprawach pilnych prosimy o kontakt telefoniczny
pod nr (0) 516 855 250

UWAGA: W chwili obecnej w naszej rodzinie mamy wolne miejsca na przyjęcie dziecka/dzieci do rodziny zastępczej.

https://www.rodzinazastepcza.pl.tl/
~szok

Re: SZUKAMY dziecka do RODZINY ZASTĘPCZEJ

Post autor: ~szok »

bez komentarza.......
~pchli targ?

Post autor: ~pchli targ? »

obojętnie skąd? bo kasa musi być?
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

Z tą kasą to bym nie przesadzał. Rodzina zastępcza to żadne lukratywne zajęcie. Pchli targ? jak chcesz to spróbuj tego miodu potrzeby są duże a chętnych mało.
~pchli targ?

Post autor: ~pchli targ? »

mam nadzieję, że niewielu chętnych do pełnienia funkcji rodziny zastępczej świadczy o odpowiedzialności, a kiedy czytam takie ogłoszenie nie kojarzy mi się się ono z troską o dzieci

pobyt w rodzinie zastępczej nie jest turnusem wypoczynkowym i składanie oferty ogólnopolskiej, jest co najmniej niestosowne

co z dzieckiem umieszczonym 500km od swojego dotychczasowego miejsca zamieszkania?

mamy wolne miejsca......
oby jeszcze serce.... /bo zwrotki już mamy/
~PL

Post autor: ~PL »

A jaka praca z rodziną!!!!!
~Anetta

Post autor: ~Anetta »

ja też starłam się o dziecko do RZ ale nie przeszłam badań psycho. hehehe :( ale to już jest jakaś paranoja i ja ich nie przeszłam a tu na necie takie ogłoszenie :) i jaka to komisja przyznaje decyzje :( porażka. dzięki takim ludziom inni mają ciężej. ja chciałam dać dziecku ciepło i spokojny dom - na kasę nie ma co liczyć bo to grosze są ale dobre kieszonkowe dla dziecka to już coś. pozdrawiam i życzę dzieciom aby znalazły ten swój cudowny kawałek świata :)
~Wiki

Post autor: ~Wiki »

A z jakiego województwa jesteście? Do jakiego wieku jesteście w stanie przyjąć dzieci?
~Anetta

Post autor: ~Anetta »

myślę jednak, że to nie miejsce na takie pytania :) raczej mi Pani nie pomoże :( mój ośrodek się wypiął - mam już na jego temat wyrobione zdanie :/ pozdrawiam
ODPOWIEDZ