:-( :-( :-( :-( - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 16 sty 2016, 9:24

Właśnie doszło do punktu kulminacyjnym i wysiadł. Po 12 latach pracy w świadczeniach wydaje mi się, że jestem głupsza niż na początku. Wszyscy robią pod górkę, zero pomocy. Tak wiem, licz na siebie, jednak... Szkoda gadać. Na moje miejsce jest sto innych osób, też wiem :-(
Pani pobiera Szo były rolnik, wyrzucony z Krus od 2012 teraz w grudniu. Czy ja płacę wstecz, na jakiej podstawie, Zus zawołanie odsetki i ma rację. Ma ktoś jakoś interpretacje? Składka zdrowotna ma męża, domownika toczy się w Krus postępowanie aby go wyrzucić, bo nie zgłosił pracy od kwietnia 2015. Krus nie chce jej zgłosić jako członka rodziny,bo toczy się postępowanie. Czy od stycznia mogę ją zgłosić? Proszę o pomoc
Życie zycie

Napisano: 16 sty 2016, 9:45

zastanawiam się dlaczego ją wywalili od 2012 .. jak oświadczenia o rezygnacji z pracy w gospodarstwie rolnym weszły w maju 2014 ....
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 17 sty 2016, 11:29

Co ja mam zrobić pomocy
Życie zycie

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny