Chciałam zapytać jak u was z wydatkowaniem środków zapotrzebowanych na świadczenia rodzinne i FA, czy trzymacie się ściśle tego, że jeżeli na I dekadę zapotrzebowaliście 5 ooo tyś, to wydajecie w I dekadzie 5 ooo zł (+/-). A jak macie na II dekadę 200 000 tyś to wydajecie te 200 000 tyś w II dekadzie? Czy może w ogóle nie zwracacie na to uwagi kiedy ile wydajecie?
też do tej pory tak robiliśmy a teraz są te dekady i ponoć inaczej mamy zapotrzebować i wydatkować, tzn.: zapotrzebowanie miesięczne dzielimy na trzy dekady i wydajemy w każdej tyle ile zapotrzebowaliśmy.
loka pisze:też do tej pory tak robiliśmy a teraz są te dekady i ponoć inaczej mamy zapotrzebować i wydatkować, tzn.: zapotrzebowanie miesięczne dzielimy na trzy dekady i wydajemy w każdej tyle ile zapotrzebowaliśmy.
dla mnie to jakiś żart
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
... tylko czemu ma to służyć ? jakiś "mądry" się nudził ? .... mam nadzieję, że ten wirus się nie rozejdzie
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes