Tworzenie Ośrodka Interwencji Kryzysowej - Ośrodki Interwencji Kryzysowej

Strona 1 z 3    [ Posty: 24 ]
Wybrane tematy:
Mieszkanie chronione - interwencyjne. Tworzenie Ośrodka Interwencji Kryzysowej "NIEBIESKIE KARTY" Jak zarejestrować Punkt Interwencji w CAS? gdzie zgłosić samobójcę przymusowe leczenie psychiatryczne

Napisano: 21 lip 2008, 10:43

Zamierzamy utworzyć OIK.
Opracowuję (propozycja) kalkulację i koszty jego uruchomienia oraz działalności.
Czy ktoś mógłby doradzić w powyższej sprawie?
[email protected]
Pozdrawiam
~justyna

Napisano: 19 gru 2008, 0:59

Również jestem zainteresowany tym tematem. Proszę o ewentualne informacje na: [email protected]
~Tomek

Napisano: 12 sty 2009, 22:32

ja też pragnę otworzyć ośrodek,również proszę po kontakt.Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
[email protected]
~alicja

Napisano: 10 lut 2009, 11:18

Ja też jestem zainteresowana. Proszę o ewentualne informacja ma : [email protected]
~mam

Napisano: 23 kwie 2009, 17:21

Prosze o informacje jak otworzyć ośrodek opiekuńczo wychowawczy ,poniewż jestem zainteresowana jego otworzeniem .Prosze i ewentualna pomoc ,oraz pilne skontaktowanie się ze mną [email protected]
~asia

Napisano: 24 lut 2010, 11:33

również mam zamiar otworzyć ośrodek proszę o pomoc
[email protected]
~aneta

Napisano: 13 gru 2010, 16:02

Witam, też chciałabym uzyskać informacje na temat otworzenia ośrodka interwencji kryzysowej. Bardzo proszę o jakieś info w tej sprawie. Email [email protected]
~Monika

Napisano: 06 sty 2011, 15:33

czy mozemy uruchomic ten temat na nowo?
~catastrophy

Napisano: 18 sty 2011, 16:05

Witam, czy temat został wznowiony? Jestem zainteresowana otwarciem takiego ośrodka, jeśli ktoś posiadałby jakieś informacje bardzo proszę o kontakt na maila [email protected]
~Dominika

Napisano: 28 lut 2011, 12:57

U nas dziala taki osrodek,co chcecie wiedzieć?
~shedow

Strona 1 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x