uchylenie
uchylenie
Witam. Pani wystąpiła do nas w wnioskiem o uchylenie stypendium szkolnego. Czy zgodnie z art 155 kpa mogę na wniosek strony uchylić? Co mam zrobić w takie sytuacji? Pani jako powód podała wyjazd męża za granicę i że ona już nie chce od teraz stypendium. Proszę o pomoc. Pilna sprawa.
Re: uchylenie
A masz od razu decyzje na caly rok? U mnie zdarzaja się sytuacje ze ktos rezygnuje ale mam decyzje do grudnia wydana i jak mi zrezygnuje w momencie jak nie mam zmieniajacej to mi pisze tylko oswiadczenie ze rezygnuje i od kiedy i nie robie nic, jakbym miala juz decyzje to bym uchylila badz tez wstrzymala
A wykorzystywał już w tym roku cos? Od kiedy nie chce stypendium> Jak dopiero teraz to po prostu wstryzmac
Wykorzystała już świadczenia do grudnia. A nie chce od lutego. Tylko nie wiem czy mogę wstrzymać bo pani napisała prośbę o uchylenie.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Witam ... mam podobną sytuację ... Strona ma wydaną decyzję na cały rok ... złożyła rezygnację w lutym, uchylenie od grudnia ... czy ktoś ma przykład takiej decyzji? Proszę o informację jaką decyzję należy zrobić. Z góry dziękuję 

Jak wstrzymasz to potem trzeba i tak uchylić wstrzymanie jest równoznaczne z zawieszeniem
Oprócz uchylenie - Stypendia przeczytaj również:
Decyzje zmieniające
ulga na dzeici wypąłcana przez us
wezwanie
śmierć wnioskodawcy
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziecko u nauczyciela
pomocy111111111
przekroczenie kryterium dochodowego
faktury rodzeństwo
Sygnity
aktualny dziennik