Postanowiłem Cię nie obrażać.Takim debilnym rozumowaniem sama się obraziłaś,a raczej to co w szarych komórkach pozostało.@@@ pisze:masz tam adres wierzycielki, może go zmieniła i dłuznik stara sie ja odszukac aby ja nadal dręczyc, i ty mu to ułatwisz, co wy na to?
Jeżeli drogie dziecko wystawiasz decyzję,toczy się postępowanie lub informujesz o skutkach prawnych pozytywnych lub negatywnych to musisz.Założysz się? Przyjmij zakład na 10000 zł albo idź spać.Może lepiej się poczujesz.Będziesz teraz obrażać albo uciekniesz.Pozdrawiam.@@@ pisze:naprawdę uważasz że możesz udostepniac dane innych osób każdemu kto o to cie poprosi? obys nie oglądał gościu szarej komórki na własne oczy
Żeby nie było.@@@ pisze:"Postanowiłem Cię nie obrażać.Takim debilnym rozumowaniem sama się obraziłaś,a raczej to co w szarych komórkach pozostało".
czy to moje zdanie? kto tu kogo obraża? jak jesteś pewien swego to nie upoważnia cie to do takich wypowiedzi,ja żadnym słowem nikogo nie obrażam ,najwyżej moge sie obrazic co napewno bedziesz miał gdzieś