udostępnienie akt - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 28 wrz 2016, 12:16

w jaki sposób udostępnić dłużnikowi akta? czy może oglądac całą teczkę, znajdują się w niej równiez pisma wierzycielki, czyli ochrona danych. Jak to praktycznie zrobić? Najpierw usunąc z teczki dokumenty, których dłużnik nie może oglądać? Jak robicie?
miras
Referent
Od: 19 mar 2015, 14:50
Zajmuję się:

Napisano: 29 wrz 2016, 9:52

podbijam temat
gość1260

Napisano: 03 paź 2016, 12:16

miał ktoś podobny problem?
gość1260

Napisano: 03 paź 2016, 12:39

Co ma do tego ustawa o ochronie danych osobowych? Bredzisz.
Musisz stwierdzić czy dłużnik jest stroną postępowania.Oczywiście,że jest.Odmawiając mu dostępu do akt naruszasz podstawowe zasady kpa.Jak trafisz na kogoś obeznanego z prawem marny Twój los.
gość_gość

Napisano: 03 paź 2016, 14:20

masz tam adres wierzycielki, może go zmieniła i dłuznik stara sie ja odszukac aby ja nadal dręczyc, i ty mu to ułatwisz, co wy na to?
@@@

Napisano: 03 paź 2016, 14:26

@@@ pisze:masz tam adres wierzycielki, może go zmieniła i dłuznik stara sie ja odszukac aby ja nadal dręczyc, i ty mu to ułatwisz, co wy na to?
Postanowiłem Cię nie obrażać.Takim debilnym rozumowaniem sama się obraziłaś,a raczej to co w szarych komórkach pozostało.
gość_gość

Napisano: 03 paź 2016, 14:33

naprawdę uważasz że możesz udostepniac dane innych osób każdemu kto o to cie poprosi? obys nie oglądał gościu szarej komórki na własne oczy
@@@

Napisano: 03 paź 2016, 14:51

@@@ pisze:naprawdę uważasz że możesz udostepniac dane innych osób każdemu kto o to cie poprosi? obys nie oglądał gościu szarej komórki na własne oczy
Jeżeli drogie dziecko wystawiasz decyzję,toczy się postępowanie lub informujesz o skutkach prawnych pozytywnych lub negatywnych to musisz.Założysz się? Przyjmij zakład na 10000 zł albo idź spać.Może lepiej się poczujesz.Będziesz teraz obrażać albo uciekniesz.Pozdrawiam.
gość_gość

Napisano: 03 paź 2016, 14:57

"Postanowiłem Cię nie obrażać.Takim debilnym rozumowaniem sama się obraziłaś,a raczej to co w szarych komórkach pozostało".
czy to moje zdanie? kto tu kogo obraża? jak jesteś pewien swego to nie upoważnia cie to do takich wypowiedzi,ja żadnym słowem nikogo nie obrażam ,najwyżej moge sie obrazic co napewno bedziesz miał gdzieś
@@@

Napisano: 03 paź 2016, 15:02

@@@ pisze:"Postanowiłem Cię nie obrażać.Takim debilnym rozumowaniem sama się obraziłaś,a raczej to co w szarych komórkach pozostało".
czy to moje zdanie? kto tu kogo obraża? jak jesteś pewien swego to nie upoważnia cie to do takich wypowiedzi,ja żadnym słowem nikogo nie obrażam ,najwyżej moge sie obrazic co napewno bedziesz miał gdzieś
Żeby nie było.
Przepraszam jeżeli czujesz się urażona.
Jakbyś dała się przekonać,nie byłoby tego sporu.
Szkoda ,że nie zdecydowałaś się na zakład.
Pozdrawiam.
gość_gość

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem