udziele pomocy materialnej
Re: udziele pomocy materialnej
Bardzo proszę o pomoc.Jesteśmy z mężem bez pracy już rok, mąż wyjechał do Niemiec ale niestety okazało to się wielkim oszustwem przyjechał goły i wesoły .Mam zadłużenie w mieszkaniu lada dzień mogą nas wyrzucić .Proszę ludzi aby mi pomogli zapłacić mieszkanie i przetrwać te ciężkie chwile,obiecuję nawet oddać pieniążki jak tylko dostaniemy pracę .Mamy syna 13 lat proszę o chwilową pomoc żeby tylko nas nie wyrzucili z mieszkania proszę .......697440865.Z góry dziękuję
Witam,nie wiem czy to aktualne ale moja szescioosobowa rodzina potrzebuje odziezy,obuwia a przedewszystkim zywnosci..
to moj mail. [email protected]
to moj mail. [email protected]
Witam... jestem samotnie wychowującą trójkę dzieci mamą...w 2008 roku zmarli mi brat i tata.Odziedziczyłam po tacie mieszkanie.Niestety sytuacja finansowa nie pozwoliła mi go utrzymać,pod silną presją mojej matki(despotycznej osoby przez którą mam depresję)sprzedałam za śmieszne pieniądze gdyż żądała ode mnie spłaty zobowiązań jakie narosły kiedy żyłam jeszcze z ojcem moich dzieci była to kwota ok 25 tyś poza tym miałam jeszcze szereg innych zobowiązań wobec innych osób efektem tego było to,że nie starczyło mi na zakup innego mieszkania i musiałam wziąć wynająć za tzw odstępne...w tej chwili nie mam środków do życia(problem ze znalezieniem pracy) okazało się jeszcze z braku znajomości przepisów,że muszę odprowadzić podatek do US...jestem załamana bo nie mam tej kwoty,a urząd jest bezlitosny...mam myśli samobójcze....boję się każdego dnia...przez moją matkę zostałam bez jedynej rzeczy która mogła być moja-mieszkania matka ma to gdzieś...błagam o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu... jakąkolwiek... mój adres mailowy [email protected]
Witam .Uprzejmie prosze o udzielenie mi pomocy finansowej. jestem w ciezkiej sytuacji materialnej mam bardzo niska emeryturei corke specjalnej troski .prosze o pomoc poniewaz zapisalysmy sie na oboz dla osob Niepelnosprawnych ale nie jestem w stanie zaplacic za nas obydwie.mam zalegle raty do splacenia i nie moge mojej corce wytlomaczyc ze nie pojedzie .Moja corka ma zwyrodnienie stawow biodrowych ,problemy skorne.Urodzila sie z ZESPOLEM DOVNA.Bardzo duzo wydajemy na lekarstwa i masci.ma14 lat i uwielbia szkole.Bardzo prosze o pomoc.moj adres [email protected]
prosze o pomoc
prosze o pomoc ludzi z dobrym sercem nazywam sie sandra mam 21 lat jestem matka 2 letniej córeczki razem z mężem i córka mieszkamy w starym domku jednorodzinnym który sie powoli wali dostaliśmy mieszkanie w starej kamienicy już rok temu ale nie jesteśmy w stanie wyremontować go bo nie stać nas na to dlatego zwracam sie do was z prośbą o datki i jakąkolwiek pomoc mała potrzebuje ubrań zabawek itp. Z góry dziekuje możecie pisac na gg.21782500
proszę o pomoc ludzi dobrej woli choc zarabiam ok.1200złmiesięcznie nie starcza mi na opłaty i życie mam na utrzymaniu 2 dzieci .Może znajdzie się ktoś i pomoże mi będę bardzo wdzięczna podaję nr. kon.12234000095060103000002268 Dziękuję
samotna matka z 3ka dzieci potrzebuje pomocy materialnej
tacy młodzi ludzie do roboty a nie prosicie o pomoc. jak sobie sami nie pomożecie to nikt wam nie pomoże. pomoc społeczna robi z ludzi kaleki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oprócz udziele pomocy materialnej - HYdE PaRK przeczytaj również:
Brytyjski bogacz pomaga biednym
Trochę historii
kiedy wszystko idzie źle ?
xddd
plz pomoc
Prosze o pomoc klikniecie i rejestracja :(
fotografia
test
40 lat minęło...
szukam chłopaka
uśmiechnij się ...