Umowa z wychowankiem pełnoletnim
Umowa z wychowankiem pełnoletnim
Czy ktoś podpisywał umowę cywilno prawną z pełnoletnim wychowankiem nieopuszczającym placówki Opiekuńczo Wychowawczej na odpłatność za pobyt? Wiem że umowę określa się na zasadach ustalonych przez starostę. Ma ktoś przykład takich zasad ?
Re: Umowa z wychowankiem pełnoletnim
Prosze rowniez o te informacje.Moj meil [email protected]
Ponawiam pytanie - ~mam:) niestety nic mi nie wysłał wiec wiem ile wiedziałem. Jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o wpis.
u nas jest taki 19 letni wychowanek -KONCZY PRZYUCZENIE DO ZAWODU,LE NIC NIE PŁACI!!!!
Tak ale tu chodzi o wychowanka który po ukończeniu 18 roku życia ukończył szkołę rozpoczętą przed 18 rokiem życia i zaczął nową szkołę. ~rea co będzie z tym wychowankiem jeśli będzie chciał po skończeniu tego przyuczenia rozpocząć nową szkołę i zostać w placówce? Na jakich zasadach zostanie?
Czy ktoś ma może jakieś doświadczenie z w/w sprawą ?
[email protected] ten meil jest zablokowany...cokolwiek miałoby to znaczyć taki komunikat wyskakuje przy próbie wysłania wiadomości
na pierwszy wysłałem :0pozdr
na pierwszy wysłałem :0pozdr
u nas przeszedł na pokój(moze byc mieszkanie chronione) chroniny ,bo rozpocząl studia
Oprócz Umowa z wychowankiem pełnoletnim - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
pieniądze z pcpr
subwencja oswiatowa a zatrudnienie na kn
wolne miejsca w MOS- ach
szkolenia w niedzielę
do ~para
grafik pracy
Rozliczenie wychowawcy przez dyrektora
czy pełnoletni może zostać w placówce interwencyjnej
średni miesięczny koszt utrzymania wychowanka
jak umotywować wniosek o leczenie rodzica
Jak liczyć odpłatność za pobyt w placówce
Może dyrektorzy pochwalą się ile zarabiają w DDz i ich zastepcy?
wolne miejsce w dps
plan powrotu do rodziny
kasa za dobre odnoszenie się do wychowawców
dodatek trudnościowy i inne dodatki (KN)