Uposażenie terapeuty - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 21 wrz 2011, 23:00

Proszę mi poradzić --jakiego wynagrodzenia jako terapeuta mogę spodziewać się? Otóż ubiegam sie o pracę w dd i takie zadano mi pytanie. Jestem po wstępnych rozmowach i w piatek ostateczną mam podjąć decyzję. Jaką pensję mogę zaproponować?
~Saba

Napisano: 21 wrz 2011, 23:04

ciekawe, to nie obowiązuje siatka płac?
~hi

Napisano: 21 wrz 2011, 23:45

Zauważyłam,że od kilku dni ktos zadaje dziwne pytania.Taak jakby ktoś tworzył placówke w ramach jakiegoś stowarzyszenia i podpytywał o różne sprawy.Myle się???
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 22 wrz 2011, 0:00

wyciągacze nadchodzą:)))))))
~hi

Napisano: 22 wrz 2011, 0:29

Życze wam obyście dziś starały się o pracę?
Widocznie wrosłyście na stałe w swoje role i wydaje się wam, że jestescie nietykale. Zapomniałyście jak obecnie trzeba gimnastykować się aby pracodawca tobie powierzył obowiązki. Jeśli jesteście takimi detektywami jak pedagogami to - wyrazy współczucia dla dzieci, które pozostają pod waszą opieką bo o wychowaniu nie ma mowy - dobrej nocy życzę forumowiczom i odwiedzę inne forum.
~Saba

Napisano: 22 wrz 2011, 0:32

życzę lepszej formy, bo jeśli z Ciebie taki terapeuta jak forumowicz, to brrrrrrrrrrrrrr
:))
~hi

Napisano: 22 wrz 2011, 0:36

Jesli nie potrafisz udzielic informacji to dlaczego podejmujesz rozmowę? Jesli cierpisz na bezsennośc to napij się mleka idź spać hi!
~Saba

Napisano: 22 wrz 2011, 1:13

miałeś zmienić forum;)
~hi

Napisano: 22 wrz 2011, 11:02

~Saba placówki prawie nie mają terapeutów więc raczej trudno pisać o formie zatrudnienia i płacy.
~ale jaja

Napisano: 22 wrz 2011, 19:52

zarabiam jako terapeuta 2450 brutto (do tego dodatek stażowy
i motywacyjny- do 50%)
- zatrudnienie KP 40godz w planie

poza wykształceniem wyższym mgr
posiadam kwalifikacje:
- do terapii indywidualnej
- socjoterapii
- terapii rodzin

~Ewa

Strona 1 z 4    [ Posty: 39 ]