Upoważnienia CEEB
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚR, FA, DM
- Kontakt:
Upoważnienia CEEB
Cześć,
powiedzcie mi jak prawidłowo powinno to być z tymi upoważnieniami do CEEB?
1)Burmistrz upoważnia kierownika ośrodka pomocy, a następnie kierownik wydaje upoważnienia dla swoich pracownikow?
czy
2)Burmistrz upoważnia kierownika ośrodka pomocy, a następnie na wniosek kierownika burmistrz wydaje kolejne upoważnienia do wskazanych pracowników?
powiedzcie mi jak prawidłowo powinno to być z tymi upoważnieniami do CEEB?
1)Burmistrz upoważnia kierownika ośrodka pomocy, a następnie kierownik wydaje upoważnienia dla swoich pracownikow?
czy
2)Burmistrz upoważnia kierownika ośrodka pomocy, a następnie na wniosek kierownika burmistrz wydaje kolejne upoważnienia do wskazanych pracowników?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
Re: Upoważnienia CEEB
Witaj, rozmawiałem z sekretarzem mojej Gminy, powiedziano mi, że mój Kierownik dostanie upoważnienie, a Kierownik upoważni mnie do CEEB.
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚR, FA, DM
- Kontakt:
Ojej dziękuję za odpowiedź!
A czy wiesz może jak to później jest z tym wnioskowaniem do systemu CEEB o dostęp?
A czy wiesz może jak to później jest z tym wnioskowaniem do systemu CEEB o dostęp?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
Przy dodatkach węglowych, od momentu złożenia wniosku czekałem z 2-3 dni na dostęp do CEEB.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
A przyszła już do Was jakaś oficjalna informacja "z góry"?
U mnie cisza, nikt nic nie mówi, a może i nawet nie wiedzą, że taka konieczność będzie.
U mnie cisza, nikt nic nie mówi, a może i nawet nie wiedzą, że taka konieczność będzie.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: kierownik MOPS
- Kontakt:
Ktoś wie coś więcej w tym temacie?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dm
- Kontakt:
Ja czekam od sierpnia na dostęp do CEEB, emaile - już kilkanaście napisanych - Administrator ma kłopot z uzyskaniem dostępu dla nowych pracowników i ponoć też "starzy" zniknęli
OMG CZEKAM dalej na dostęp !

-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
u mnie jest podobnieKnapa pisze: 11 paź 2023, 8:32 Ja czekam od sierpnia na dostęp do CEEB, emaile - już kilkanaście napisanych - Administrator ma kłopot z uzyskaniem dostępu dla nowych pracowników i ponoć też "starzy" zniknęliOMG CZEKAM dalej na dostęp !

-
- Praktykant
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
U mnie to samo. Więc czekam. Może do końca roku się doczekamKnapa pisze: 11 paź 2023, 8:32 Ja czekam od sierpnia na dostęp do CEEB, emaile - już kilkanaście napisanych - Administrator ma kłopot z uzyskaniem dostępu dla nowych pracowników i ponoć też "starzy" zniknęliOMG CZEKAM dalej na dostęp !

Oprócz Upoważnienia CEEB - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Prośba-Dodatek Uzupełniający
Wydatki za wywóz szamba
czynsz?
centralna instalacja ciepłej wody
Zmiana składu rodziny
prawidłowe wyliczenie wydatków
Działalność gospodarcza - ryczałt
Obwieszczenie w sprawie wysokości dodatku energetycznego
dodatek mieszkaniowy a faktura za czynsz i ogrzewanie
dodatek dla sieroty zupełnej
Powierzchnia użytkowa - przeliczenie wydatków.
rere
alimenty bez wyroku
nowy dziennik ustaw - od kiedy to obowiazuje?
Wynajem mieszkania, niskie dochody
Wyliczenie dodatku mieszkaniowego