upowaznienie do Emp@ti

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
opssss

upowaznienie do Emp@ti

Post autor: opssss »

Może ktoś wrzucić wzór upoważnienia do Empatii ?
daw_zab
Praktykant
Zajmuję się: Informatyk
Kontakt:

Re: upowaznienie do Emp@ti

Post autor: daw_zab »

oddzielne upoważnienie do Empatii??
Ja mam to zrealizowane na upoważnieniach do przetwarzania danych - przy każdym upoważnieniu jest identyfikator do systemu informatycznego oraz zakres upoważnienia (do jakich danych). Myślę, że jest to wystarczające upoważnienie - w logach jest zawarta informacja jaki identyfikator pobierał dane z empatii, a w upoważnieniu jest do kogo należy identyfikator.

Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić, proszę także w takim wypadku napisać kto ma wystawić takie upoważnienie.

Pozdrawiam
opssss

Post autor: opssss »

Na szkoleniu Mazurkiewicz potwierdzał, że musi być odrębne upoważnienie do Empatii. Ja takiego nie mam więc dlatego pytam, czy Wy macie .
opsik28

Post autor: opsik28 »

A kto takie upoważnienie wg Pana Mazurkiewicza powinien wydać - wójt czy kierownik ops?
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: naitsyrk85 »

Uważam, że Pan Maz. wymyśla, aby tylko coś powiedzieć, bo bierze kasę za szkolenia...
Wydawanie kolejnych upowaznień to przerost formy nad treścia takie jest moje zdanie...
ODPOWIEDZ