upowaznienie do Emp@ti
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Informatyk
- Kontakt:
Re: upowaznienie do Emp@ti
oddzielne upoważnienie do Empatii??
Ja mam to zrealizowane na upoważnieniach do przetwarzania danych - przy każdym upoważnieniu jest identyfikator do systemu informatycznego oraz zakres upoważnienia (do jakich danych). Myślę, że jest to wystarczające upoważnienie - w logach jest zawarta informacja jaki identyfikator pobierał dane z empatii, a w upoważnieniu jest do kogo należy identyfikator.
Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić, proszę także w takim wypadku napisać kto ma wystawić takie upoważnienie.
Pozdrawiam
Ja mam to zrealizowane na upoważnieniach do przetwarzania danych - przy każdym upoważnieniu jest identyfikator do systemu informatycznego oraz zakres upoważnienia (do jakich danych). Myślę, że jest to wystarczające upoważnienie - w logach jest zawarta informacja jaki identyfikator pobierał dane z empatii, a w upoważnieniu jest do kogo należy identyfikator.
Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić, proszę także w takim wypadku napisać kto ma wystawić takie upoważnienie.
Pozdrawiam
Na szkoleniu Mazurkiewicz potwierdzał, że musi być odrębne upoważnienie do Empatii. Ja takiego nie mam więc dlatego pytam, czy Wy macie .
A kto takie upoważnienie wg Pana Mazurkiewicza powinien wydać - wójt czy kierownik ops?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Uważam, że Pan Maz. wymyśla, aby tylko coś powiedzieć, bo bierze kasę za szkolenia...
Wydawanie kolejnych upowaznień to przerost formy nad treścia takie jest moje zdanie...
Wydawanie kolejnych upowaznień to przerost formy nad treścia takie jest moje zdanie...
Oprócz upowaznienie do Emp@ti - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
SPRAWOZDANIE JEDNORAZOWE Z LICZBĄ WYWIADÓW
Sprawozdanie z ilości wywiadów !
inny adres miejsca zamieszkania
zbiór centralny
nielegalny strajk w Wierzbicy
sprawozdanie MPIPS-05
sko uchyliło decyzję
MPiPS-03-R a świad. rzeczowe z programu Pomoc państwa ..
SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH
zasiłek stały , zawieszenie postępowania
sprawozdanie w cas mpipso3
zawieszenie postępowania
zasiłek stały a 13
Nie chce współpracować
decyzja potwierdzająca prawo do św. zdrowotnych
stypendium