urlop wychow. a dziecko w żłobku? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 16 lut 2017, 12:15

czy przysługuje w w/w sytuacji?
zuzanka

Napisano: 16 lut 2017, 12:21

oj czepiasz sie;-)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 16 lut 2017, 13:04

czyli jak należy się czy nie???
zuzanka

Napisano: 16 lut 2017, 13:28

dodatek nie bedzie przyslugiwal jesli kobieta zaprzestala sprawowania osobistej opieki nad dzieckiem, nie dlatego ze jest w zlobku...jesli uznasz ze to jest zapzrestanie sprawowania osobistej opieki nad dzieckiem - to nie bedzie sie nalezalo....ale ja bym tak nie uznala,jesli kobieta nie podjela zadnego zatrudnienia
kb
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 16 lut 2017, 13:51

dzięki kb ale mam wątpliwości bo jednak osoba nie pracuje a dziecko 8 godż poza domem to jaka to opieka????????? równie dobrze po pracy w takich samych godzinach opiekuje się dzieckiem?
zuzanka

Napisano: 16 lut 2017, 14:53

dokładnie tak to po co do żłobka oddała do przedszkola to jeszcze jakoś tam można by wytłumaczyć ale do żłobka
osa

Napisano: 16 lut 2017, 15:02

ale urlop wychowawczy tez nie przysluguje jesli kobieta zaprzestanie sprawowania osobistej opieki nad dzieckiem:) a jestem pewna ze pracodawca jej tego urlopu z powodu oodania dziecka do zlobku nie zabierze,wiec wy tez nie badzcie takie ;-) mnie by ten zlobek nie interesowal:0 nie teraz, kiedys tak - bo kiedys w ustawie bylo napisane ,ze dodatek nie przysluguje jesli dziecko jest w zlobku albo przedszkolu - tak na darmo tego nie wyrzucili:) chyba jednak nie chodzi o to zeby nie dawac dodatku kobiecie ktora posle dziecko do przedszkola albo do zlobka;-)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 16 lut 2017, 15:15

posłuchajcie kb ....

a o tym żłobku to ktoś uprzejmy doniósł czy strona sama z wlasnej nieprzymuszonej woli poinformowała ?
ew@1

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x