user_2, user_3 - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 14 gru 2015, 12:28

przeszłam szkolenie z user_2 jako administrator gminny , user_03 jest koleżanki która jest na L4 czy z jej loginem i hasłem należy się zalogować i również przejść ten cały e-larning ?
anita///

Napisano: 14 gru 2015, 14:18

ponad 40 wejść i żadnej podpowiedzi może jednak ktoś podpowie czy to szkolenie mam przejść za koleżankę aby nie utracić drugiego loginu user_3 ?
anita///

Napisano: 14 gru 2015, 14:30

mam taką samą sytuację i tez nie wiem, miałam user2 i user 3(kierownik) z tym, że tylko ja się tym faktycznie zajmuje. Więc robie na siebie administratora i tylko ja e-learning, więcej nie ruszam. Ewentualnie jak mnie nie będzie w pracy i ktoś coś będzie musial robić w systemie to podam swoje hasło, innego rozwiązania nie widzę.
magdalenka03

Napisano: 15 gru 2015, 8:15

jestem user1 czyli administrator i tylko ja tym sie będę zajmował.Czy wystarczy jak wyślę meila aktywującego tylko dla siebie podając login user1? Czy muszę założyć kolejnego usera i dla niego też aktywować.
ehhhh

Napisano: 15 gru 2015, 9:23

ja bym zrobiła te testy za kolezankę, potem moze konto zablokują bez tego i nie będziesz miała zastępstwa. Uzgodnij z nią to wczesniej
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem