Czy dostaliście już w CAS informację o raporcie? U mnie w programie udało się wywołać raport ZUS i nie wiem, czy mam go robić, czy czekać na info CAS. Robiliście już coś?
ja też nie dostałam żadnej informacji w Cas. Na szkoleniu mówili, że dopiero po otrzymaniu informacji w Cas o dostępności raportu mamy go pobrać w systemie dziedzinowym. Więc czekam i nie generuje jeszcze raportu.
Ja pracuję na amazisie i jak wchodzę w usługi grupowe to nie mam możliwości wygenerowania żadnego raportu... Mam puste pola i nie ma żadnej ikonki żeby cokolwiek zrobić...
Ja pracuję na amazisie i jak wchodzę w usługi grupowe to nie mam możliwości wygenerowania żadnego raportu... Mam puste pola i nie ma żadnej ikonki żeby cokolwiek zrobić...
Bo może nie masz nadanych uprawnień poprzez administratora.
przeczytajcie pkt 6 - Informacja o uruchomieniu nowych usług wymiany i weryfikacji informacji w zakresie SR,FA,SW i SDS, która pojawiła się na CAS 19.03 br.
Bo może nie masz nadanych uprawnień poprzez administratora.
Pododawałam już wszelkie możliwe uprawnienia jakie istnieją przez administratora(tak mi się wydaje, bo nic więcej do dodania nie widzę) i dalej nic....