UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 35 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 23 wrz 2015, 13:03

A ja mam proste pytanie, mianowicie:
Czy można już wgrać te wasze rewelacyjne poprawki tak, żeby nic nie zginęło, nic się nie poprzestawiało, jednym słowem wszystko było OK. Nasz OPS nie zatrudnia informatyka więc nie poradzimy sobie sami z problemami. Czytając posty innych użytkowników tego programu naprawdę trzeba rozważyć zmianę dostawcy oprogramowania.
Zoja1

Napisano: 23 wrz 2015, 15:29

ta powolność mnie wykończy .... chociaż z drugiej strony - mogę w tzw. międzyczasie zaliczyć kilka poziomów Candy Crush :D
ebeb

Napisano: 24 wrz 2015, 7:35

nie jest źle
jest kilka rzeczy do poprawy ale się da
nie nakręcajcie się tak
gasiak

Napisano: 24 wrz 2015, 8:24

pewnie że się da, ale ile czasu na tym schodzi, by tą wersję unowocześnić... teraz sama muszę sobie stworzyć cały szablon listy wypłat, muszę główkować by wszystko się mieścił na stronie, by na przelewach wszystko ładnie wyglądało... a uzupełnienia do list wypłat nie wiem jak zrobię, chyba trzeba będzie przejrzeć wszystkie akta osobowe...
jaaaa

Napisano: 24 wrz 2015, 8:58

przy wprowadzaniu szkoły mam ochotę programistów wysłać na jakieś katorgi :evil:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 24 wrz 2015, 9:03

a czemu nie przelicza dochodu uzyskanego i utraconego????????????????????????????????????
tom@s
Referent
Od: 16 kwie 2010, 12:02
Zajmuję się:

Napisano: 24 wrz 2015, 9:28

w programie:
NIE MA OIPCJI UZUPEŁNIJ LISTE WYPŁAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TRZEBA RĘCZNIE WPISYWAĆ ROK SZKOLNY 2015/2016
NIE WCHODZI Z AUTOMATU DODATEK WIELODZIETNOŚĆ
PRZYZNAJE DODATEK NA DOJAZD DLA GIIMNAZJUM W PRZYPADKU GDY KTOŚ MIESZKA NA WSI A DOJEŻDŻA DO GIMNAZJUM DO GMINY
ESz

Napisano: 24 wrz 2015, 9:33

teraz to nawet date złozenia wniosku trzeba 2 razy wpisywać . drugi raz po wpisaniu peselu automatycznie zmienia się na datę dzisiejszą............... MASAKRA za co wam płacimy???????????????????????????????????????? :x
tom@s
Referent
Zajmuję się:

Napisano: 24 wrz 2015, 9:38

wprowadzam szkoła gimnazjum to przyznaje dojazdy
wpisuje ponadgimnazjalna i ze nie bedzie kontynuowal anuki to przyznaje na przyszły rok rozpoczecie roku
wpisujesz że chodzi do podstawówki ( zerówka) to nie przyznaje rozpoczęcia
SUPER SYGNITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tom@s
Referent
Zajmuję się:

Napisano: 24 wrz 2015, 9:43

Kiedy bedzie aktualizacja BO MY chcemy pracować a teraz to sie nie da :evil:
tom@s
Referent
Zajmuję się: