Parzec pisze:Panie Tomku co z tym, problemem z zatwierdzeniem decyzji jak pojawia się komunikat
Błąd Niezgodność sumarycznej kwoty planu wypłat z kwotą wynikającą z decyzji!
mało, że na nowy okres zasiłkowy przyznaje dwa dodatki na rozpoczęcie roku w listopadzie tego roku i na wrzesień przyszłego roku mimo, że we wrześniu 2015 dodatek na ten rok już był.
proszę o odpowiedź
Ale to sądząc z opisu może być to samo co o @Silva, czyli jak masz najnowszą aktualizację, którą dla Was przygotowaliśmy czyli DPP001 do wersji 2-1.3, to komunikat powinien być już żółty, a nie czerwony. Czyli jak jest żółty to nie zamykając go klikasz jeszcze raz ikonę akceptacji na oknie z którego pojawił się komunikat i przechodzisz dalej.Parzec pisze:Parzec pisze:
Wciąż czekam na odpowiedź dzwoniłam do Lublina tam nikt nie słyszał o tym problemie
Panie Tomku mam tą wersję dziś wgrywana więc nic z tegoSYGNITY pisze:Ale to sądząc z opisu może być to samo co o @Silva, czyli jak masz najnowszą aktualizację, którą dla Was przygotowaliśmy czyli DPP001 do wersji 2-1.3, to komunikat powinien być już żółty, a nie czerwony. Czyli jak jest żółty to nie zamykając go klikasz jeszcze raz ikonę akceptacji na oknie z którego pojawił się komunikat i przechodzisz dalej.Parzec pisze:Parzec pisze:
Wciąż czekam na odpowiedź dzwoniłam do Lublina tam nikt nie słyszał o tym problemie
pozdrawiam
SYGNITY pisze:To jeszcze jedno pytanie do Was. Czy zaznaczacie takie coś u dołu okna zatwierdzania decyzji?
pozdrawiam
SYGNITY pisze:To może daj proszę rysunek tego komunikatu.
U nas to działa i co więcej mamy sygnały z innych ośrodków że działa.
pozdrawiam