Jeśli tak, to jeszcze niech ktoś mądry mi powie jak to zrobić w SYGNITY, bo jakbym teraz nie wpisywał uzysku, to mi robi złotówę od kwietnia

takBazyllo pisze:Pani decyzją z 15.03 dostała rodzicielski z KRUS od 12.02. Wypłacono pierwszy raz w marcu. Przekroczenie. Zatem biorę tysiąca z kwietnia i robię złot za złot od maja. Tak?
coś nie rozumiemBazyllo pisze: Jeśli tak, to jeszcze niech ktoś mądry mi powie jak to zrobić w SYGNITY, bo jakbym teraz nie wpisywał uzysku, to mi robi złotówę od kwietnia
Robię wniosek w związku ze zmianą sytuacji. Wniosek jest z marca. Marzec już wypłaciłem. Jak mam wpisać ten uzysk, żeby system policzył mi złot za złot dopiero od majaewalu pisze: coś nie rozumiem
wpisujesz uzysk od marca i on wtedy liczy zł za zł od maja, w nowej wersji sa zmiany w sygnity odnosnie uzyskuBazyllo pisze:Mam na myśli kwestię stricte techniczną, jak to zrobić w Sygnity
Nie mogę, bo wniosek mam z marca i muszę wydać decyzjęTom. pisze:musisz poczekać do maja i wskazać uzysk w kwietniu
robiąc teraz można przypisać uzysk najpóźniej za marzec i dlatego przelicza ci zł/zł od kwietnia