Pomost STD aktualizacja wywiadu z TERMINALA.

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Moderator: heiland

Napisano: 10 sty 2018, 13:59

Witam serdecznie, może ktoś mi pomoże. Przy uzupełnianiu wywiadu aktualizacyjnego przesłanego z Terminala do pomostu STD przy wydruku nie wybija sytuacja zawodowa, pomimo jej uzupełnienia . Pozdrawiam.
elizabet103
Praktykant
Posty: 36
Od: 08 kwie 2016, 10:18


Napisano: 10 sty 2018, 14:23

A była uzupełniona w programie WYWIAD Plus przed autoryzacją wywiadu?
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5281
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 10 sty 2018, 14:49

Dziękuję za podpowiedź,ale wcześniej było dobrze a teraz tak się zrobiło. Pozdrawiam.
elizabet103
Praktykant
Posty: 36
Od: 08 kwie 2016, 10:18

Napisano: 10 sty 2018, 15:32

Dane zostały uzupełnione w sytuacji zawodowej przed autoryzacją a w wydruku z Pomost STD nie ma żadnego wpisu.
elizabet103
Praktykant
Posty: 36
Od: 08 kwie 2016, 10:18

Napisano: 10 sty 2018, 18:25

Pomocy, jednak uzupełnienie sytuacji zawodowej przed autoryzacją nic daje, nadal brak w wydruku sytuacji zawodowej z Pomostu STD
elizabet103
Praktykant
Posty: 36
Od: 08 kwie 2016, 10:18

Napisano: 11 sty 2018, 9:59

Czy postępujesz zgodnie z instrukcją?
http://public.sygnity.pl/sites/default/ ... d_plus.pdf
w rozdziale "Przeprowadzenie IV części wywiadu (czyli aktualizacji) w WYWIAD Plus" od strony 30 jest opisany taki przykład jak wypełniać taki wywiad właśnie na przykładzie zmiany w sytuacji zawodowej, jeśli tak zrobisz, to na pewno na wydruku się pojawi wpisany tekst.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5281
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 11 sty 2018, 11:07

Inny problem: wywiad zlecony, w Pomoście zlecenie ma status - odebrane, tylko pytanie: przez co odebrane, bo w terminalu go NIE MA. Co może być przyczyną? Wywiad Plus i Pomost aktualizowane na bieżąco.
jerzozwierz
Referent
Posty: 301
Od: 17 sty 2006, 23:22

Napisano: 11 sty 2018, 11:47

może jest na innej maszynie odebrane? albo przez innego Użytkownika? Wywiady widać tylko po zalogowaniu pracownika dla którego były przeznaczone.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5281
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 11 sty 2018, 13:48

Rzeczywiście, użytkownik się zgadzał ale w międzyczasie zmienił terminal i wywiad był na jego koncie, ale odebrany na poprzednim terminalu. Dzięki.
jerzozwierz
Referent
Posty: 301
Od: 17 sty 2006, 23:22


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron