zmiana głowy rodziny w pomost

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Moderator: heiland

Napisano: 01 mar 2019, 9:34

jak zmienić głowę rodziny w pomoście? tzn chce całkiem usunąć z programu ojca który jest głową rodziny a głową rodziny zrobić córkę
socjalka
Stażysta
Posty: 132
Od: 26 sty 2016, 13:57


Napisano: 01 mar 2019, 9:39

Najpierw trzeba zmienić córkę na głowę, a potem usunąć ojca.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5496
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 01 mar 2019, 9:46

wczhodze w członkowie rodziny i modyfikuje córke i gdy w danych osobowych chce zmienic stopień pokrewieństwa na "nie dotyczy" to wyskakuje ze "nie dotyczy" może miec tylko głowa rodziny i nie chce zaakceptowac. a może w inny sposób to trzeba zrobić?
socjalka
Stażysta
Posty: 132
Od: 26 sty 2016, 13:57

Napisano: 01 mar 2019, 9:47

masz taki "X" w kolumnie "głowa rodziny" i trzeba na niego kliknąć w wierszu z córką, żeby się tam pojawił "X" i zniknął z ojca
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5496
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 01 mar 2019, 9:56

tzn wchodze w członków rodziny i na wiersz z córką?
socjalka
Stażysta
Posty: 132
Od: 26 sty 2016, 13:57

Napisano: 01 mar 2019, 10:02

udało się ;-) dziękuję
socjalka
Stażysta
Posty: 132
Od: 26 sty 2016, 13:57

Napisano: 01 mar 2019, 10:54

Tutaj trzeba kliknąć - dane fikcyjne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5496
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]