nowe kryterium dochodowe -czy Sygnity ?

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Moderator: de Charette

Napisano: 12 sie 2019, 13:57

wiecie może, czy Sygnity zrobi poprawke do kryterium dochodowego czy nalezy to zrobić samemu w ustawieniach w administracji , juz dostaje wnioski o podjecie dzialan z innych gmin a sama nemam nic ruszone z decyzjami, bo czekam
GRAS
Referent
Posty: 380
Od: 17 maja 2017, 9:15


Napisano: 13 sie 2019, 6:41

GRAS pisze:wiecie może, czy Sygnity zrobi poprawke do kryterium dochodowego czy nalezy to zrobić samemu w ustawieniach w administracji , juz dostaje wnioski o podjecie dzialan z innych gmin a sama nemam nic ruszone z decyzjami, bo czekam


Wprowadziliśmy sami
Weronikaw
Stażysta
Posty: 72
Od: 23 maja 2019, 9:43

Napisano: 13 sie 2019, 8:23

jak wprowadzić samemu nowe kryterium dochodowe nie czekając na aktualizację ?>
kinior
Referent
Posty: 285
Od: 17 mar 2017, 9:13

Napisano: 14 sie 2019, 7:34

ok juz jest aktualizacja, tylko podejzewam, jak sie trafi decyzja na stary okres trzeba bedzie zmieniać w ustawieniach na 725,-? bo jest wpisana zmiana od czerwca 2019 tak jak data ustawy
GRAS
Referent
Posty: 380
Od: 17 maja 2017, 9:15


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]