Podpinam się ponieważ, początkowo była mowa, że wystarczy tylko trójka, ale przyszła wiadomość do systemu z której wynika, że należy wprowadzić " dzieci spełniające i niespełniające warunki " . A wy jak robicie ?
Z mojej wiedzy wynika, że wystarczy wprowadzić trójkę. Oczywiście mówię o przypadku, że nie ma to wpływu na decyzję, bo żadne z dzieci nie wnoszą o kartę.
zbędne dane i zbędne informacje, miała być trójka, aby zweryfikować czy się karta należy, to jest, po co wpisywać do niczego nie potrzebne informacje, które nota bene ministerstwo i tak posiada, a my jako że nie mamy co robić, wpisujemy ponownie za rodzicami, którzy często nie mają pojęcia gdzie są ich dzieci i jakie maja pesele
Ja też chciałam się upewnić czy można tylko 3 dzieci wpisać. Nie dość, że więcej dla nas roboty (której już mamy w nadmiarze) to ta papierologia! A ci ludzie narzekają, że na dwie głupie plastikowe dyskietki trzeba 15 kartek zmarnować.
Dzwoniłam kilka razy do ministerstwa żeby zapytać w tej sprawie, a tam głucho - nikt telefonów nie odbiera