Czy działa Wam system SI KDR?.........................

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Moderator: ewalu

Napisano: 06 cze 2019, 7:32

u mnie od wczoraj "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia"
mkaz
Starszy referent
Posty: 571
Od: 12 cze 2014, 9:41


Napisano: 06 cze 2019, 7:55

u nas to samo :(
AD1988
Stażysta
Posty: 85
Od: 02 sty 2019, 8:55

Napisano: 06 cze 2019, 8:28

AD1988 pisze:u nas to samo :(


potwierdzam również :roll:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Starszy referent
Posty: 894
Od: 27 lip 2017, 11:31

Napisano: 06 cze 2019, 8:38

u nie tez nie działa:(
jadziasz
Praktykant
Posty: 8
Od: 24 kwie 2019, 10:38

Napisano: 06 cze 2019, 8:39

leży. weź teraz wytłumacz, że na orlenie nie zadziała nawet jeśli wydasz :D
coa
Praktykant
Posty: 3
Od: 09 sty 2019, 14:24

Napisano: 06 cze 2019, 9:00

juz działa! Jeszcze komunikat o przywróceniu helpdescu jest :D
mkaz
Starszy referent
Posty: 571
Od: 12 cze 2014, 9:41

Napisano: 06 cze 2019, 9:05

mkaz pisze:juz działa! Jeszcze komunikat o przywróceniu helpdescu jest :D

no, i dobrze ze to softiq!

Gdyby znowu dali jakaś inna firme krzak, gdzie nie znaliby się na rzeczy (albo spychali zgłoszenia ze to nie dotyczy systemu) to by mogli równie dobrze nie dawać wcale HD, a softiq chociaz jest w temacie.
michu95
Referent
Posty: 475
Od: 17 cze 2016, 12:10


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]