utraty czy wprowadzacie w system

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Moderator: ewalu

Napisano: 18 wrz 2018, 18:59

witam

czy jeśli pan składa wam na nowy okres zasiłkowy o 500 plus i miał staż w 2017 r i utracił również 2017r. to wprowadzacie to w komputer?czy tego dochodu nie ruszacie bo go nie ma?

bo przez te utraty bo już można osiwieć:)
gabrysia_28
Stażysta
Posty: 79
Od: 17 paź 2017, 14:24


Napisano: 18 wrz 2018, 19:32

wprowadzam utratę
PauPW
Awatar użytkownika
Stażysta
Posty: 79
Od: 03 lut 2017, 12:42
woj. mazowieckie

Napisano: 18 wrz 2018, 19:50

A jak jest w ciągu roku kilka stazy ( utracone wszystko na dziś dzień) to też wszystko wprowadzasz? i jak sobie ułatwić?
gabrysia_28
Stażysta
Posty: 79
Od: 17 paź 2017, 14:24

Napisano: 19 wrz 2018, 20:37

Licząc nowy okres zasiłkowy u jednego Pana miałam kilkanaście prac, na dzień dzisiejszy wszystkie utracone. Każda wprowadziłam jako dochód utracony
Natalia.św
Referent
Posty: 467
Od: 13 mar 2017, 13:16

Napisano: 20 wrz 2018, 8:36

A ja się nie rozdrobniam jeśli utraconym jest z okresu powyżej 3 miesięcy to do jednego wora, przy tej ilości spraw nie ma czasu. Wio
renulka
Referent
Posty: 387
Od: 04 sie 2017, 8:28


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]