proszę o pomoc osoby pracujące w Sygnity, jak przekazać do UW wniosek z załącznikiem (strona dołączyła wyrok), a także jak przekazać wniosek elektroniczny, gdy zostały naniesione na nim przez wnioskodawcę poprawki (UW widzi tylko oryginalny wniosek, natomiast zmiany naniesione przez nas w systemie nie są widoczne)
1. Wczytać wniosek
2. We wniosku zaznaczyć ptaszek "osoba ze składu przebywa za granicą", uzupełnić zakładkę "Dane osoby przebywającej za granicą", uzupełnić zakładkę "Koordynacja"
2. rejestracja/kwalifikacja... u dołu przekaż do uw... potem wpisz numer korespondencji wybierz miejscowość i nazwę organu wojewoda i napisz jakies pismo przewodnie i dodaj załączniki (skany dokumentów) i wyslij tylko podpisać trzeba
U mnie w korespondencji wysłanej jest, że przekazano załącznik - wniosek i załącznik-pdf (wyrok przekazywałam), UW twierdzi, że dostało tylko wniosek. Jak to możliwe?
1.czy oprócz wniosku przekazanego w systemie dziedzinowym przesyłacie też wersję papierową ?
2. w jaki sposób informujecie stronę o przekazanym wniosku, pismo ? czy email ? czy nic ?
dziękuję
a jeszcze jedno pytanie co w przypadku gdy pojawia się: Błąd Przekroczono maksymalny rozmiar załączników (3,7MB) czy jest możliwość przekazania oddzielnie wniosku i załączników? jak z tego wybrnąć ?:)
Jak widzisz sama w tym temacie kiepsko siedzę, jednak kojarzy mi się, że kto coś kiedyś gadał, ze się robi jakieś "paczki" jakims programem. Może wypowie się ktoś kto ten temat zna lepiej