komunikat w sprawozdaniu co to znaczy

  
Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Moderator: de Charette

Napisano: 10 sty 2019, 16:21

Taaa... nie takie proste ale te problemy są od zawsze tzn. od kiedy wszedł CAS zamiast QuickStat.

P.S. ale to dawno było... Jest tu ktoś jeszcze tak stary i pamięta te sprawozdania w QuickStat i sFundusz? :D
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Posty: 3223
Od: 04 sty 2013, 20:46
woj. lubelskie


Napisano: 11 sty 2019, 9:46

Ja pamiętam :) ale jeszcze tak staro się nie czuję :D
asz
Stażysta
Posty: 97
Od: 21 mar 2017, 12:52

Napisano: 11 sty 2019, 15:16

asz pisze:Ja pamiętam :) ale jeszcze tak staro się nie czuję :D

ja też ;)
a tych walidacji związanych z ZP i SZO nie mam zamiaru poprawiać. Napiszę wyjaśnienie i już
karrina
Stażysta
Posty: 116
Od: 13 kwie 2017, 10:54

Napisano: 11 sty 2019, 15:43

karrina pisze:
asz pisze:Ja pamiętam :) ale jeszcze tak staro się nie czuję :D

ja też ;)
a tych walidacji związanych z ZP i SZO nie mam zamiaru poprawiać. Napiszę wyjaśnienie i już

Zrobiłem tak i ja już dawno :)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Posty: 3223
Od: 04 sty 2013, 20:46
woj. lubelskie

Poprzednia

  
Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]