literówka w nazwisku jak poprawić???

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Moderator: ewalu

Napisano: 13 lut 2019, 14:16

wypełniając w systemie zrobiłam literówkę w nazwisku,
zamówienie o kartę wysłano,

wiem, że w takim przypadku robi się anuluj kartę, poprawia dane i wysyła jeszcze raz zamówienie,

ale w tym przypadku przycisk anuluj kartę i unieważnij kartę jest nieaktywne, nic nie mogę zrobić...

dlaczego nie mogę anulować? jak to poprawić??? czy ktoś wie?
kasia c
Stażysta
Posty: 52
Od: 28 cze 2017, 8:15


Napisano: 14 lut 2019, 10:34

chętnie się podepnę ponieważ mam literówkę w imieniu wkradła się.
Robert16221
Praktykant
Posty: 14
Od: 23 lip 2013, 16:08
Wydminy, polska

Napisano: 14 lut 2019, 11:39

generalnie w takim przypadku wchodziłam w zarządzanie kartą,
anulowałam kartę, wysyłałam ponownie do produkcji,
przed wysłaniem system zapyta czy poprawić dane,
tak się standardowo robiło,

ale teraz przycisk "anuluj" jest nieaktywny, nic nie mogę zrobić...
Robercie u Ciebie jest tak samo??? anuluj nieaktywne? nie wiem dlaczego,

nie mogę się zalogować na stronkę pomocy z systemu,
krzyczy że błędna nazwa użytkownika lub błędne hasło,
wpisuję to samo jak do zalogowania się do systemu, ale nie działa...
echhh… ratunku!!! POMOCY!!! Help!!! помощь!!!
kasia c
Stażysta
Posty: 52
Od: 28 cze 2017, 8:15

Napisano: 14 lut 2019, 12:00

tak też mam właśnie przycisk anuluj nie aktywny właśnie
Robert16221
Praktykant
Posty: 14
Od: 23 lip 2013, 16:08
Wydminy, polska

Napisano: 14 lut 2019, 12:11

Robercie a próbowałeś się zalogować do Help Desk SI KDR ???
kasia c
Stażysta
Posty: 52
Od: 28 cze 2017, 8:15

Napisano: 14 lut 2019, 12:17

nigdy sie nie logowałem a tam używamy ttych samych danych do zalogowania co si kdr?
Robert16221
Praktykant
Posty: 14
Od: 23 lip 2013, 16:08
Wydminy, polska

Napisano: 14 lut 2019, 12:28

właśnie nie wiem, ja próbowałam się zalogować na to samo hasło i użytkowania ale nie udało mi się zalogować
kasia c
Stażysta
Posty: 52
Od: 28 cze 2017, 8:15

Napisano: 14 lut 2019, 13:40

też nie mogę się tam zalogować, jakby udało się coś z tym zrobić z poprawa danych to poprosiłbym o info
Robert16221
Praktykant
Posty: 14
Od: 23 lip 2013, 16:08
Wydminy, polska

Napisano: 14 lut 2019, 15:59

loginem jest twój adres mailowy podany do ministerstwa jako użytkownika SI KDR
mkaz
Starszy referent
Posty: 521
Od: 12 cze 2014, 9:41

Napisano: 14 lut 2019, 16:38

niestety też nie działa,
pokazuje że nie ma takiego użytkownika,
echh…
ręce opadają
kasia c
Stażysta
Posty: 52
Od: 28 cze 2017, 8:15

Następna

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]