BiSNODE czy wprowadzacie

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Moderator: de Charette

Napisano: 20 sty 2021, 12:20

Małe pytanko.
Pracuje na Sygnity, które nie ma jeszcze aktualizacji do automatycznego przesyłu zadłużenia do szóstego biura, tj. BISNODE.
Czy ktoś logował się już na stronie BISNODE i czy zadłużenie dodajecie ręcznie?
martamaj1980
Praktykant
Posty: 29
Od: 16 maja 2018, 12:54
Zajmuję się: FA


Napisano: 20 sty 2021, 13:42

Patrzyłam na stronę MBig i są tam dziwne formularze do zgłoszenia dłużnika i do wykreślenia/usunięcia dłużnika i jakaś informacja o opłatach.
Czy Bisnode bierze jakieś opłaty za zgłaszanie dłuzników
martamaj1980
Praktykant
Posty: 29
Od: 16 maja 2018, 12:54
Zajmuję się: FA

Napisano: 21 sty 2021, 8:54

chyba trudny temat. Kontaktowałam się z Sygnity - na razie w temacie automatycznych przesyłów nic się nie dzieje (będą informować jak dostosują oprogramowania).
A ja nadal nie wiem co teraz dalej zrobić
martamaj1980
Praktykant
Posty: 29
Od: 16 maja 2018, 12:54
Zajmuję się: FA

Napisano: 11 lut 2021, 14:32

Bedziecie wprowadzać wszystkich od 2008r: czy tylko nowych na bieżąco?:)
Emilkaa
Praktykant
Posty: 9
Od: 02 sie 2016, 9:00
Zajmuję się:

Napisano: 11 lut 2021, 15:02

od dawna wprowadzam.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Posty: 19154
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 12 lut 2021, 11:36

A kto z was wprowadzających do BISNODE pracuje na Sygnity. Pytam się , bo nie wiem jak to technicznie zrobić
martamaj1980
Praktykant
Posty: 29
Od: 16 maja 2018, 12:54
Zajmuję się: FA

Napisano: 15 lut 2021, 14:28

Wprowadzacie ręcznie ? a jak się tam zalogować? Ja na razie nic nie zrobiłam w tym temacie :cry:
zocha1234
Referent
Posty: 266
Od: 14 mar 2017, 12:22
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 19 lut 2021, 9:19

do de Charette.
- czy pracujesz może na Sygnity?
- czy wiesz jak wygenerować plik z wszystkimi dłużnikami do Bisnode?
Ja coś już próbowałam generować, ale tworzy mi się plik tylko z aktualnymi dłuznikami
martamaj1980
Praktykant
Posty: 29
Od: 16 maja 2018, 12:54
Zajmuję się: FA

Napisano: 19 lut 2021, 10:02

nie pracuje na Sygnity

Ręcznie tam nie można wprowadzać. Bez pliku z programu nic nie zrobicie
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Posty: 19154
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 19 lut 2021, 13:08

Wczoraj rozmawiałam z pracownikiem Bisnode z siedziba w Warszawie. Otrzymałam informacje, że nadal trwają prace nad dopracowaniem całego systemu ( na dzień dzisiejszy nie możemy sprawdzić jakich mamy dłużników oraz kwot ich zadłużenia). Ja chciałam ręcznie usunąć dłużnika, który spłacił całość zadłużenia to rozwiązaliśmy ten problem przez telefon.
bialymis20
Stażysta
Posty: 56
Od: 15 lis 2018, 14:42
Zajmuję się: fundusz alimentacyjny


  
Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny
 
x

 

x