Pytanie dotyczące bankowości biznesowej - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi

Napisano: 28 maja 2023, 14:14

Nie jestem pewien, czy to właściwy subreddit na to pytanie. Moja pierwsza wypłata ze sklepu Shopify trafiła na konto osobiste, a nie na konto firmowe. Jaki jest najlepszy sposób przeniesienia tej wpłaty z mojego konta osobistego na konto firmowe, mając na uwadze prowadzenie dokumentacji i czas podatkowy?
barry66
Praktykant
Od: 28 maja 2023, 14:05
Zajmuję się: PS

Napisano: 29 maja 2023, 19:20

barry66 pisze:
28 maja 2023, 14:14
Nie jestem pewien, czy to właściwy subreddit na to pytanie. Moja pierwsza wypłata ze sklepu Shopify trafiła na konto osobiste, a nie na konto firmowe https://100001.onl/ . Jaki jest najlepszy sposób przeniesienia tej wpłaty z mojego konta osobistego na konto firmowe, mając na uwadze prowadzenie dokumentacji i czas podatkowy?
i got this...
barry66
Praktykant
Od: 28 maja 2023, 14:05
Zajmuję się: PS

Napisano: 01 cze 2023, 5:42

Właśnie starałem się zawsze trzymać rękę na pulsie i analizować moje połączenia, ale dopiero gdy natknąłem się na tę platformę do śledzenia połączeń, telefonii i kompleksowej analizy, to było jak odkrycie Ameryki. Od tamtej chwili moje działania marketingowe zyskały na wydajności i udało mi się zwiększyć sprzedaż. Jeśli jesteś zainteresowany: możesz znaleźć więcej informacji tutaj.
Gary Dorg
Praktykant
Od: 31 maja 2023, 21:56
Zajmuję się: Pracuję w dziale projektowym.

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x