W Krakowie nie mam ulic w Empatii - Oprogramowanie

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 18 lis 2015, 23:06

Potrzebne mi są ulice z Empatii dla Krakowa.
Po kolei: Słowniki ter. z s. Empatia, Małopolskie, 1261-Kraków, 1261011-Kraków, 0950463-Kraków: w ulicach pusto, Pobierz z Empatii - ostrzeżenie "Słownik nie zawiera elementów".
Gdzie można pobrać ulice do Krakowa?
mądra Jola

Napisano: 19 lis 2015, 11:53

Słownik Emp@tii jest niestety tak zrobiony że dla miast mających dzielnice administracyjne, w tym dla Krakowa, ulice są dopiero w dzielnicach. Jeśli używasz naszego oprogramowania to my pozwalamy wszystkie te dzielnice przypisać do jednego Krakowa i wtedy będziesz miała tam sumę ulic ze wszystkich dzielnic. Najpierw trzeba przypisać główny Kraków z Emp@tii do swojego Krakowa, a potem wszystkie dzielnice z Emp@tii do tego swojego jednego Krakowa.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 23 lis 2015, 12:20

Tak, to mam pytanie do znawców Krakowa. Gdzie w tych słownikach jest np. ulica Komandosów? Dla takich wsiórów jak ja, to jest jak szukanie igły w stogu siana.
No szukam i... d***a! Szukaj tatka latka! A Pomost się drze, że adres DPS jest niezgodny.
A może dałoby się zrobić pobieranie rekursywne i wyszukiwanie też? Przecież bez tego chyba nigdy nie wyjdziemy na prosto ze zgodnością.
mądra Jola

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x