facet do 11 listopada maiał zasiłek dla bezrobotnych, wyrejestrował sie wczoraj z PUP dziś skłąd awniosek an św. pielęgnacyjne, dziecko dorosłe orzeczenie wydane w wieku 16 lat dziecka znaczny od dzieciństwa niepełnosprawność. Od kieyd świadczeni 1 listopad, 12 listopad czy 26 listopad?.PIlne
Od dnia złozenia wniosku. Nie ma zadnej podstawy , zeby mogła cofnąć sie do 12. Chyba że źle napisała i orzeczenie nie jest stare, ale z tego co ja zrozumiałam, to zostało wydanekiedy miał 16 lat, a dzisiaj jest juz dorosły, czyli kilka lat juz minęło.
1. nie słuchaj trolla. On nie pracuje w tym dziale. On w ogóle nie pracuje zawodowo;
2. znajdź mi podstawę by przyznać jakiekolwiek świadczenie rodzinne od dnia złożenia wniosku. Świadczenia przyznaje się od miesiąca złożenia wniosku. W tym wypadku przyznajesz od dnia spełnienia wszystkich wymogów.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
ok Elmer , ja wiem ,ale w ustawie nie ma nic o tym ze nie moze byc zarejestrowana osoba, wiec ok od 12 XI, ale też nie am nic o zasiłku dla bezrobotnych że np nie moze pobierac czy cos, nie wiem co zrobic
zaraz mam podać wysokosć swiadczeń do palu i dupa:(
Jakie to przesłanki