weryfikacja podpisu informacji z MUW

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
zielonypłatek
Referent
Zajmuję się: SR
Kontakt:

weryfikacja podpisu informacji z MUW

Post autor: zielonypłatek »

Otrzymaliśmy informację o przyznaniu świadczenia wychowawczego z MUW za pomocą systemu dziedzinowego wraz z załączonym pdfem tej informacji. W Sygnity po weryfikacji podpisu widnieje inna osoba, niż na informacji przynającej. PDF nie został podsiany podpisem kwalifikowanym.
Pytanie, czy przejmować się tym, czy normalnie wypłacać?
bubek
Podinspektor
Zajmuję się: koordynacja
Kontakt:

Re: weryfikacja podpisu informacji z MUW

Post autor: bubek »

W sensie, podpisują się tam pieczątką pod Informacją, a ta jest inna niż podpis kwalifikowany tak?
https://www.kasarodziny.pl/
zielonypłatek
Referent
Zajmuję się: SR
Kontakt:

Post autor: zielonypłatek »

W takim sensie, że po weryfikacji decyzji przyznającej która została wysłana i wczytana przez system dziedznowy w wynikach weryfikacji podpisu jest Pani XX. Natomiast na informacji wysłanej jako załącznik pdfem, który nie jest podpisany podpisem kwalifikowanym, jest Pani YY.
bubek
Podinspektor
Zajmuję się: koordynacja
Kontakt:

Post autor: bubek »

Nie drążyłbym tego. Niektórzy pracownicy nie mają podpisu kwalifikowanego, bo wspaniałego Państwa na to nie stać, więc wysyłają, ale kto inny to finalnie puszcza...
https://www.kasarodziny.pl/
Awatar użytkownika
kiki88
Podinspektor
Zajmuję się: SR/ŚW
Kontakt:

Post autor: kiki88 »

ja też nie mam podpisu i na decyzji jestem ja a podpis elektroniczny koleżanki z pomocy.. i coz musi tak być...
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."
ODPOWIEDZ