wezwanie , i przekroczenie terminu

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~Joanna poznań

wezwanie , i przekroczenie terminu

Post autor: ~Joanna poznań »

witam dostalam wezwanie aby dostarczyc dokumenty do uzupelnienia na stypendium szkolne i mialam na to 7 dni , zjawilam sie po 10 poniewaz corka byla chora,pani w informacji normalnie pryzjela ode mnie dokumenty :) czy moga mi zostawic sprawe bez rozpatrzenia z powodu niezjawienia sie w tym terminie przez nich podanym??
monia
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: wezwanie , i przekroczenie terminu

Post autor: monia »

generalnie termin jest świętością ale w tym przypadku wskazali nieprawidłowy termin. poniewaz powinien byc nie krótrzy niz 14 dni i nie dłuzszy niz 30 dni
monia
monia
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: monia »

oczywiscie jezeli dotyczy to FA bo w ŚR nie wiem
monia
~Ola

Post autor: ~Ola »

Jeżeli chodzi o stypendium to zgodnie z KPA termin 7 dni był prawidłowy. Jest to 7 dni od otrzymania wezwania, więc może się Pani mieści w tym terminie. Jeżeli nie to już zależy tylko od człowieka ..... . Ja w tej konkretnej sytuacji przyjęłabym dokumenty oczywiście jeżeli nie byłoby już pisma w sprawie pozostawienia wniosku bez rozpatrzenia.
ODPOWIEDZ