wieści ze świata polityki - HYdE PaRK

Strona 11 z 17    [ Posty: 169 ]

Napisano: 25 kwie 2016, 20:20

i qrwa słusznie - mówią w imieniu 18,7% uprawnionych do głosowania co oznacza "zgodnie z wolą narodu, pisnarodu" - co tam jakieś mendy będą sie w necie zbierać na protesty - podwójny zz zablokuje i nie odblokuje - peerel jak chrl albo kimwszechmogący ;)

https://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 68242.html
też sobie wkleję

Napisano: 25 kwie 2016, 20:25

też sobie wkleję

Napisano: 25 kwie 2016, 21:56

no proszę wolniewicz najbardziej prawicowy z prawicowych, ikona pisuarów - toż to ukryty kodowiec, człowiek gorszego sorta, i nijaki animals prawie - osobiści nim gardziłem za 25-leni udział w pezetperze (na własną prośbę w wieku 25 lat) a tu proszę, proszę takie refleksje pana profesora ;)
https://o2.pl/news/ten-profesor-calym-se ... 099840641a
też sobie wkleję

Napisano: 26 kwie 2016, 14:29

Norman Davies komentuje sytuację w Polsce? Z tego co mi wiadomo, to właśnie Anglia zamierza opuścić eurokołchoz a nie Polska i on szuka oszołomów i paranoików u nas a nie u siebie? Tak to są prawdziwe yaya. Stetryczałych i zmiażdżycowanych staruszków należy pozostawić w spokoju, bo oni nie poznają już własnych dzieci.
aleyaya

Napisano: 26 kwie 2016, 14:36

Czytam i widzę, że lewak o typie Kiszczaka albo nawet Wolińskiej, o zabawnym nicku "też sobie wkleję" liczy, że ktoś go doceni w przyszłym życiu.Tymczasem daje pokaz bezradności i nic nie znaczenia. Drodzy lewacy, wasz czas minął. Nie tylko w Polsce. Europa coraz gremialniej pokazuje wam środkowy palec. Zamiast miotać się, kąsać i obrzucać odchodami zwycięzców, czas na pokutę, szczerą spowiedź i naprawienie wyrządzonych krzywd. Pozdrawiam i zdrowia życzę, bo chyba nie jest z nim najlepiej :D
benedykt

Napisano: 27 kwie 2016, 18:56

ja też was kocham miłością prawicy białostockiej
i zamiast komentarza
nie muszę, pisuaromatołki zrobią to za mnie :lol: - taśmy, teczki, haki, kontrhaki i inne teorie spiskowe to pisuarobractwa chleb powszedni, coś jak dla ryb woda, bez tego zdychają :roll:
też sobie wkleję

Napisano: 30 kwie 2016, 13:34

ciekawe opinie najbardziej prawoskrętnego z prawoskrętnych

https://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title, ... aid=116ecd
do powyższych pismatołków - miłej lektury jeżeli umiecie czytać :lol:
też sobie wkleję

Napisano: 30 kwie 2016, 13:45

Ciesz się prosowiecki propagandysto:

"Na szczyt NATO w Warszawie przybędzie dwóch najważniejszych amerykańskich polityków. Departament Stanu potwierdził, że do Polski przyleci zarówno prezydent Barack Obama, jak i odpowiadający za amerykańską dyplomację John Kerry. Szef Departamentu Stanu, wystosował list do Polaków z okazji 225 rocznicy podpisania Konstytucji 3 maja. „W imieniu prezydenta Obamy i narodu amerykańskiego składam gratulacje” – napisał. ..." :lol:
ken

Napisano: 30 kwie 2016, 23:30

plastikowi ken plastikowi rozumek - a wolnieicz to pstoswiest? jeżeli wiesz o kim mowa?
też sobie wkleję

Napisano: 02 maja 2016, 9:57

Jeśli chcesz podpierać się Wolniewiczem to akceptuj całość jego poglądów a nie wybieraj sobie tylko to co ci pasuje to z góry założonej tezy. Ale czego ja od ciebie wymagam. Przecież lewactwo słynie z obłudy. Bardzo chętnie powołujecie się np. na naukę Jana Pawła II, by całkowicie lekceważyć rdzeń tej nauki, czyli szacunek dla życia od poczęcia do naturalnej śmierci. Niczego dobrego z takiej podłości nie może się zrodzić.
polonia

Strona 11 z 17    [ Posty: 169 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x