Witam i proszę o pomoc - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 03 maja 2011, 22:22

Witam serdecznie wszystkich ludzi o dobrym sercu moje życie zależy od państwa pomocy,wiem że każdemu jest ciężko.Sama wychowuje dwoje dzieci 14lat i 10 lat maż mnie zostawił z wielkimi długami co mam juz komornika.Mogę stracić mieszkanie,a to wszystko dla dzieci ,jestem w rozpaczy.Nie raz nie chce mi się żyć.Muszę jak najszybciej spłacić komornika.Pracuje ale to nie wystarczy już ponad moje siły.Każdy grosz się dla mnie liczy ,nie oszukuję.Tylko proszę o pomoc .Podaje nr. konta gdyby ktoś pomógł mi spłacić ,a kwota do spłaty to 20 tyś złoty.Bigb Pl PW Bank millenium 56 1160 2202 0000 0000 7150 8196 .Błagam kochani pomóżcie.Dziękuję
~Magda

Napisano: 03 maja 2011, 22:42

Prosze ludzi dobrej woli w splaceniu kredytu nikt nam niechce pomuc mam 7 tys.do slaty i dlulgi z kturymi nie daje rady sama moze ktos podpowie gdzie mam sie zwrocic o pomoc moge przedstawic postanowienie do wplaty kredytu z warszawy podaje nr.kata pko 41102049260000190201161348,drodzy panstwo pomozcie nam pilnie.
~Wanda

Napisano: 03 maja 2011, 22:55

Prosze pilnie zeby nam ktos pomogl wplacic kredyt kazdy grosz sie liczy prosze ludzi dobrej woli i dobrego serca zeby nam pomogli sama wychowuje 5 dzieci jestem niepelnosprawna moje zycje zalezy od dobrych serc,dziekuje za kazda okazala nam pomoc.
~Wanda

Napisano: 03 maja 2011, 23:37

Zwracam sie do ludzi dobrego serca,zeby nam pomogli splacic kredyt,a wiem ze sa tacy ludzie.Mam meza i 2 coreczki,jestesmy bezrobotni obecnie maz pracuje dorywczo,ale to sa grosze zeby splacic kredyt i utrzymac rodzine do splaty mamy jeszcze 5 tys.komornik nam siedzi na karku,blagam niech ktos nam pomoze splacic tylko kredyt dziekuje i blagam o pomoc mam alimenty na starsza core 6 lat,ze zwiazku corka ma 2 latka.
~Kasia

Napisano: 04 maja 2011, 0:04

Szanowni panstwo prosze ludzi o dobrym sercu o pomoc i rade-nie jestem zarejestrowany w PUP poniewaz niemam dowodu jestem po szpitalu nie korzystam z OPS-U bo powiedzieli ze mnie sie nie nalezy lezalem na psychiatryku jak pomoge komus cos zrobic to zjesc dostane nie korzystam z zadnych jnstytucji niemam nic jestem kawalerem bez dachu nad glowa bende wdzieczny za rade i pomoc.Dziekuje moze jakas dobra duszka sie odezwie.
~Darek

Napisano: 04 maja 2011, 0:17

Darek na wstępie wyrób sobie dowód i zarejestruj się w PUP by miec ubezpieczenie.
~ja

Napisano: 04 maja 2011, 0:42

Darek to prawda,wyrub sobie dowod,zarejestruj sie w PUP- i wtedy mozesz sie starac o zasilek w OPS-IE,bo ci sie po szpitalu nalezy na leki,zywnosc-jak jestes bez dachu nad glowa zluz podanie niewiem do wojta,burmistrza w swojej miejscowosci.
~Dominika

Napisano: 27 maja 2011, 16:53

Zwróć sie do MGOPSu.Tam na pewno uzyskasz pomoc
~Krysia

Napisano: 23 lip 2012, 15:43

Ludzie przestańcie tutaj pisać, czy wy myślicie , ze sa az tak naiwni ludzie, ze spłaca za was kredyt......
~folwark zwierzecy

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x