możesz podpisać na podstawie upoważnienia:
UPOWAŻNIENIE NR ..............
.................
Z DNIA................ r.
do występowania w imieniu ............... do Ministra Cyfryzacji
w sprawie uzyskania danych z Centralnej Ewidencji Kierowców w zakresie posiadania dokumentu prawa jazdy przez dłużników alimentacyjnych
Na podstawie art. 11a pkt. 3, art. 31 ustawy z dnia 08 marca 1990 r. o samorządzie gminnym (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 446), w związku z art. 2 ust. 9 oraz art. 5 ust. 3b pkt. 2 ustawy o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (tekst jednolity Dz. U. z 2016 r., poz. 169 z późn. zm.) postanawia się, co następuje:
§ 1
Upoważnia się
......................
do występowania w imieniu ............... do Ministra Cyfryzacji w sprawie uzyskania danych z Centralnej Ewidencji Kierowców w zakresie posiadania dokumentu prawa jazdy przez dłużników alimentacyjnych, celem realizacji zadań ustawowych wynikających z ustawy o pomocy osobom uprawnionym do alimentów.
ja mam pełnomocnictwo Burmistrza, nawet mi wzór wysłali, bo mi się stanowisko zmieniło i musiałam mieć nowe pełnomocnictwo... i klepie z upoważnienia pieczątke i jest spokój. Niestety tylko w papierowej formie mam, a czasu za mało żeby przeklepać tutaj.