Witam, czy jest jakaś podstawa aby KRUS zajął się rolnikiem, który nie opłaca składek. Chodzi mi o to aby go przymusił do zgłoszenia się i ewentualnie za czas pobieranego świadczenia wyłączył go z ubezpieczenia. Klient nie chce chodzić do KRUSU
widze, że często o to pytasz, być moze biedaku nie wiesz a wiedza ta jest ci niezmiernie do czegoś potrzebna. Więc tłumaczę:
W OPS zatrudniają : dyrektora/kierownika, z-ce dyrektora/kierownika, głównego księgowego, radcę prawnego, starszego inspektora, inspektora, referenta, starszego referenta, kasjera, specjaliste pracy socjalnej, starszego specjalistę do pracy z rodziną, starszego pracownika socjalnego, pracownika socjalnego, pomoc administracyjno - biurową, i wielu, wielu innych. Zalezy od wielkości Ośrodka.
U nas np. jest kierownik, z-ca, pracownik socjalny, starszy pracownik socjalny, specjalista pracy socjalnej, księgowa i dwa stanowiska do spraw świadczen rodzinnych i FA.
Mam nadzieję, że zaspokoiłam twoją ciekawość
Pozdrawiam gościu
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
Dużo za dużo. Dodaj jeszcze młodszego: inspektora, referenta, specjalistę ....... i wielu, wielu innych. Ja podatków na Was nie płacę, to i stanowiska mnie nie interesują, a raczej ludzie, kompetencje i ich możliwości intelektualne na zajmowanym stanowisku.
Pozdrawiam Sipera.