Wniosek pracownika PCPR o dofinansowanie ze środków PFRON - PFRON - zadania powiatów

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 26 lut 2018, 9:48

Czy miał ktoś z was taką sytuację? - nasz pracownik złożył wniosek o dofinansowanie ze środków PFRON, czy możemy go rozpatrzyć u siebie, jeśli nie to kto powinien to zrobić?
Gabriela87
Praktykant
Od: 18 sty 2018, 13:59
Zajmuję się: pomoc społeczna, pfron

Napisano: 26 lut 2018, 12:30

Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
pcprkolb
Referent
Od: 07 kwie 2014, 14:02
Zajmuję się:

Napisano: 26 lut 2018, 14:08

pcprkolb pisze:Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
Na jaką radę?
Melba
Praktykant
Od: 16 lut 2017, 10:25
Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna osób niepełnosprawnych

Napisano: 26 lut 2018, 15:19

Bez żadnych wątpliwości dawaliśmy dofinansowanie dziewczynie z działu świadczeń na aparaty słuchowe. Jej jak każdemu innemu. Jeśli natomiast któraś z nas z działu PFRON by złożyła wniosek to zwyczajnie nie brałaby udziału przy rozpatrywaniu (zresztą i tak u nas komisja przyznaje dofinansowania )
wolfnash
Awatar użytkownika
Referent
Od: 02 mar 2016, 10:36
Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.

Napisano: 26 lut 2018, 15:31

Melba pisze:
pcprkolb pisze:Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
Na jaką radę?
społeczna powiatowa rada ds. ON
pcprkolb
Referent
Zajmuję się:

Napisano: 26 lut 2018, 17:14

pcprkolb pisze:
Melba pisze:
Na jaką radę?
bzdura, co ma rada do rozpatrywania wniosków, czy to jej kompetencje? czy nie jest organem doradczym? ja bym tę osobę wykluczył z komisji rozpatrującej wnioski a i w protokole zapisał wszystko
Tomasz1981
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 30 paź 2015, 14:05
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA

Napisano: 27 lut 2018, 9:42

Tomasz1981 pisze:
pcprkolb pisze:
Melba pisze:
Na jaką radę?
bzdura, co ma rada do rozpatrywania wniosków, czy to jej kompetencje? czy nie jest organem doradczym? ja bym tę osobę wykluczył z komisji rozpatrującej wnioski a i w protokole zapisał wszystko
Może i bzdura. Nie miałem przypadku i po prostu na szybkiego się zastanawiam nad rozwiązaniami
pcprkolb
Referent
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x