Na jaką radę?pcprkolb pisze:Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
społeczna powiatowa rada ds. ONMelba pisze:Na jaką radę?pcprkolb pisze:Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
bzdura, co ma rada do rozpatrywania wniosków, czy to jej kompetencje? czy nie jest organem doradczym? ja bym tę osobę wykluczył z komisji rozpatrującej wnioski a i w protokole zapisał wszystkopcprkolb pisze:społeczna powiatowa rada ds. ONMelba pisze:Na jaką radę?pcprkolb pisze:Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
Może i bzdura. Nie miałem przypadku i po prostu na szybkiego się zastanawiam nad rozwiązaniamiTomasz1981 pisze:bzdura, co ma rada do rozpatrywania wniosków, czy to jej kompetencje? czy nie jest organem doradczym? ja bym tę osobę wykluczył z komisji rozpatrującej wnioski a i w protokole zapisał wszystkopcprkolb pisze:społeczna powiatowa rada ds. ONMelba pisze:Na jaką radę?pcprkolb pisze:Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał