wnioski ZDO - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 30 maja 2014, 10:54

Witam, "siedzę" na forum i czytam o tym ZDO i widzę, że wszyscy przyjmują już wnioski na nowy okres i wprowadzają a ja zostałam sama (koleżanka na urlopie) i do tego "zielona " w tych sprawach wydałam niedawno inf dopiero i przynoszą mi oświadczenia o zwrocie. Niewiem co z tym robić teraz i chyba poczekam na koleżankę do 06.06, a wszyscy pytają mnie o wnioski na nowe ZDO. Może macie jakiś przykładowy i moglibyście wrzucić na forum?
!Ella!

Napisano: 30 maja 2014, 11:43

przeszukaj forum było ich kilka
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 30 maja 2014, 13:41

Już szukałam i owszem znalazłam wniosek o przeprowadzenie wywiadu :( może jednak ktoś się zlituje nade mną i wrzuci jeszcze raz :)
!Ella!

Napisano: 30 maja 2014, 14:35

Znalazłam !!!!!!!!!!! Dziękuję bardzo !!!!!!!!!!
!Ella!

Napisano: 30 maja 2014, 15:17

Jak mam już złozone wnioski o zasiłek dla opiekuna dot. wyrównania to teraz powinnam wystosować pisemko do pracownika z prośbą o przeprowadzenie wywiadu, czy tak?
LUZAK

Napisano: 30 maja 2014, 16:59

LUZAK pisze:Jak mam już złozone wnioski o zasiłek dla opiekuna dot. wyrównania to teraz powinnam wystosować pisemko do pracownika z prośbą o przeprowadzenie wywiadu, czy tak?
wyrównanie bez wywiadu
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 02 cze 2014, 8:02

ewalu pisze:
LUZAK pisze:Jak mam już złozone wnioski o zasiłek dla opiekuna dot. wyrównania to teraz powinnam wystosować pisemko do pracownika z prośbą o przeprowadzenie wywiadu, czy tak?
wyrównanie bez wywiadu
Dokładnie, wniosek możesz o wywiad składać od razu, ale jeżeli dotyczy on wypłat na bieżące :p
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 02 cze 2014, 8:50

ja tez szukałam i nie znalazłam ale koleżanka podsuneła mi namiar na bardzo fajny wniosek na dwa okresy zasiłkowe jest zajefajny w piątek otrzymałam.
Kalina

Napisano: 02 cze 2014, 9:09

A macie :p
Może się przyda :p
Załączniki
WNIOSEK.docx
(33.54 KiB) Pobrany 72 razy
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS