Wprowadzanie wniosku - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 19 wrz 2014, 12:45

Witam!
Dopiero teraz wprowadzam pierwszy wniosek i mam jedno pytanie...mam rodzinę ze wsi, w której nie ma nazwy ulic. We wniosku KDR jest kod pocztowy i dalsze okienko jest Miejscowość/Poczta...wyżej ulica nr budynku. Nie wiem czy dobrze wpisuję, ale tam gdzie ulica wpisuję nazwę miejscowości, tam gdzie kod to kod, a gdzie Miejscowość/Poczta to Miejscowość poczty.

Np:
ulica: Grębocin
kod: 87-100
Miejscowość/Poczta: Toruń
Kasia123

Napisano: 19 wrz 2014, 13:14

?????????????????????
Kasia123

Napisano: 19 wrz 2014, 13:59

Ja w polu miejscowość wprowadzam rzeczywistą miejscowość zamieszkania, a pole ulica puste
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 06 lut 2015, 11:45

Witam!
Dopadł mnie z nowymi wnioskami dylemat odnośnie ulica - miejscowość. Wniosek złożyła osoba z terenu mojej gminy zamieszkująca na wsi. i do tej pory w miejsce ulicy wstawiałam nazwę wsi. I teraz nie wiem czy dobrze robiłam i nie wiem jak robić to teraz mam. Proszę podpowiedzcie jak to jest u was. Będę bardzo wdzięczna :)
palma

Napisano: 06 lut 2015, 12:09

Ja w polu Miejscowość/Poczta wpisuję tak nawa wsi spacja ukośnik spacja nazwa poczty. Tak mi kazała Pani z PWPW wygląda to np tak
Kąty / Toruń
agaw
Stażysta
Od: 22 mar 2010, 15:59
Zajmuję się:

Napisano: 06 lut 2015, 12:17

Dziękuję Tobie bardzo za odpowiedź, rzeczywiści teraz to jest dla mnie jasne jak te słońce za oknem. Ale dotychczas robiłam to bez namysłu i mam na 100 % źle.
palma

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x