wspaniałe koleżanki z pracy - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 4    [ Posty: 32 ]

Napisano: 17 sty 2014, 13:04

Czy Wy też macie czasem po dziurki w nosie \"wspaniałych\" koleżanek z pracy !!! nikt nic nie podpowie nie wspomnę nawet o jakiś małych formach współpracy każda tylko czek aż się \" wyłożysz\" i widać w ich oczach taką dziką satysfakcję z niepowodzeń nawet te najmniejsze są wynoszone do rangi pomyłek życiowych. tak tylko chciałam się pożalić już mi lepiej
~Norma

Napisano: 17 sty 2014, 13:06

WIEM COŚ O TYM NIBY WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU ALE PRZYJDZIE CO DO CZEGO TO ......
~elka

Napisano: 17 sty 2014, 13:06

nie u mnie od kilku lat jak nie jednego rzgaja jest oki ale pozdrawiam rzgaje
~gops

Napisano: 17 sty 2014, 13:08

ja jestem sama wiec naie mam problemów :)

ale widze jak w moim gopsie socjalne się gyzą:) komedia
~aga

Napisano: 17 sty 2014, 13:11

u nas pozornie jest \"miło\" bo kierownik nas zmusił i chce z nas zrobić \"super zgrana ekipę\" kto sie nie dostosuje ma z jego strony nieprzyjemności :/ psycha siada uwierzcie mi - do tego on mysli że jest the best
~kaska

Napisano: 17 sty 2014, 18:27

ja mam super kumpele, choć bywało różnie. Dlatego wiem, że atmosfera jest najważniejsza. Masakra jak człowiekowi na myśl o pracy skręca żołądek. Jedyne co mogę polecić to mówić głośno co się nie podoba -przynajmniej Ci ulży. Teraz dłuuuuuższy czas mnie nie będzie i już za nimi tęsknię. Za forum też, ale będę tu zaglądać :) pozdrawiam wszystkich :-)
ss
Starszy referent
Od: 06 sty 2010, 9:43
Zajmuję się:

Napisano: 17 sty 2014, 23:24

u mnie w pracy też koleżanki jak żmije tryskają jadem jak tylko zamykam drzwi od biura ,a nie mówiąc kiedy ci się coś nie uda uff rzygać się czasami chce
~kinga

Napisano: 18 sty 2014, 22:47

u nas to samo

co prawda kolezanka \"po fachu \" z tego samego działu jest extra i to najwazniejsze
ale za to gryziemy sie z socjalnymi , ciagłe ich narzekanie na zarobki mimo ze zarabiaja wiecej, ciagle wylizaja ile maja pracy , a siedza całymi dniami gadaja głupoty a my w tym czasie zapi.,..... jak szalone.

i tak w kółko
obgadauja
~lisa

Napisano: 19 sty 2014, 1:41

od zarania dziejów, czyli od 2004 r. istnieją \"zagrywki\" z socjalnymi, chociaż na początku to przecież z ich \"szeregów wyłoniono pracowników działu świadczeń rodzinnych i FA (pamiętacie o tym?) ....
~xxx-Lena

Napisano: 19 sty 2014, 1:41

od zarania dziejów, czyli od 2004 r. istnieją \"zagrywki\" z socjalnymi, chociaż na początku to przecież z ich \"szeregów wyłoniono pracowników działu świadczeń rodzinnych i FA (pamiętacie o tym?) ....
~xxx-Lena

Strona 1 z 4    [ Posty: 32 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x