Wszystkiego najlepszego drodzy jubilaci - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 10 maja 2019, 9:40

Matkę oszukasz, ojca oszukasz, żonę oszukasz,ale PESEL-a nie oszukasz.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 10 maja 2019, 9:43

ej, ludek mów za siebie PKS jeszcze niech poczeka :lol: :mrgreen: :lol: wchodzą :D czytają :D i ręce im czasami opadają na bardzo częsty brak podstawowych artykułów z ustawy u narybku młodego ( tak podejrzewam ) i zrobiło się strasznie poważnie, brak dawnego luzu i humoru ... nie którzy pewnie pamiętają: Mała Mi ( macierzyński ), Elmer ( gdzie jesteś? ), kb, Heilland, ss, ludek i wszyscy inni, których by wymieniać długo
Załączniki
głupie miny.gif
głupie miny.gif (35.06 KiB) Przejrzano 62 razy
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 10 maja 2019, 10:42

ewalu zapomniałaś o kochanej neli, która opuściła nasze szeregi :(
ss
Starszy referent
Od: 06 sty 2010, 9:43
Zajmuję się:

Napisano: 10 maja 2019, 11:20

ss pisze:ewalu zapomniałaś o kochanej neli, która opuściła nasze szeregi :(
nie zapomniałam :) wielu nie wymieniłam i nie prze sklerozę tylko dużo nas było a jeszcze więcej jest mimo, że niektórzy się wykruszają ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 10 maja 2019, 11:35

ci "starzy" im starsi tym mniej cierpliwi :D łamie w kościach to i się człek bardziej wkurza, że lata mijają a pytania na forum prawie takie same jak na początku ( typu : "aż nie do wiary, że można tego n ie wiedziec" ;-))
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 10 maja 2019, 11:54

kb pisze:ci "starzy" im starsi tym mniej cierpliwi :D łamie w kościach to i się człek bardziej wkurza, że lata mijają a pytania na forum prawie takie same jak na początku ( typu : "aż nie do wiary, że można tego n ie wiedziec" ;-))
ja z kolei czasem mam wrażenie, że coraz mniej wiem :?
ss
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 10 maja 2019, 11:57

kb pisze:ci "starzy" im starsi tym mniej cierpliwi :D łamie w kościach to i się człek bardziej wkurza, że lata mijają a pytania na forum prawie takie same jak na początku ( typu : "aż nie do wiary, że można tego n ie wiedziec" ;-))
Załączniki
języczek.jpeg
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 10 maja 2019, 12:12

melduje się :lol: od 2 kwietnia 2004 roku
pozdrawiam weteran :D
glizda
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 04 maja 2009, 14:09
Zajmuję się: ŚR/ŚW/VAT/DO/....

Napisano: 10 maja 2019, 13:00

glizda pisze:melduje się :lol: od 2 kwietnia 2004 roku
pozdrawiam weteran :D
Cześć Elu. Jak tam dzieci się chowają? ;)
ewalu pisze: nie którzy pewnie pamiętają: Mała Mi ( macierzyński ), Elmer ( gdzie jesteś? ), kb, Heilland, ss, ludek i wszyscy inni, których by wymieniać długo
Elmer jest (i to bliżej niż myślisz), tylko się ukrywa pod pseudonimem, ale o tym ciii.... :D
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 10 maja 2019, 14:13

ludek pisze: Elmer jest (i to bliżej niż myślisz), tylko się ukrywa pod pseudonimem, ale o tym ciii.... :D
nie trudno go zdemaskować, jest jedyny w swoim rodzaju, więc po ponad 2 latach przerwy już pierwszego dnia zastanawiałam się czemu zmienił nick :D
ss
Starszy referent
Zajmuję się:

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x