nie zapomniałamss pisze:ewalu zapomniałaś o kochanej neli, która opuściła nasze szeregi
ja z kolei czasem mam wrażenie, że coraz mniej wiemkb pisze:ci "starzy" im starsi tym mniej cierpliwiłamie w kościach to i się człek bardziej wkurza, że lata mijają a pytania na forum prawie takie same jak na początku ( typu : "aż nie do wiary, że można tego n ie wiedziec"
)
kb pisze:ci "starzy" im starsi tym mniej cierpliwiłamie w kościach to i się człek bardziej wkurza, że lata mijają a pytania na forum prawie takie same jak na początku ( typu : "aż nie do wiary, że można tego n ie wiedziec"
)
Cześć Elu. Jak tam dzieci się chowają?glizda pisze:melduje sięod 2 kwietnia 2004 roku
pozdrawiam weteran
Elmer jest (i to bliżej niż myślisz), tylko się ukrywa pod pseudonimem, ale o tym ciii....ewalu pisze: nie którzy pewnie pamiętają: Mała Mi ( macierzyński ), Elmer ( gdzie jesteś? ), kb, Heilland, ss, ludek i wszyscy inni, których by wymieniać długo
nie trudno go zdemaskować, jest jedyny w swoim rodzaju, więc po ponad 2 latach przerwy już pierwszego dnia zastanawiałam się czemu zmienił nickludek pisze: Elmer jest (i to bliżej niż myślisz), tylko się ukrywa pod pseudonimem, ale o tym ciii....