Wszystkiego najlepszego drodzy jubilaci - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 10 maja 2019, 14:16

ss pisze:
ludek pisze: Elmer jest (i to bliżej niż myślisz), tylko się ukrywa pod pseudonimem, ale o tym ciii.... :D
nie trudno go zdemaskować, jest jedyny w swoim rodzaju, więc po ponad 2 latach przerwy już pierwszego dnia zastanawiałam się czemu zmienił nick :D
tak, Elmer zawsze pozostanie Elmerem, nawet jak włoży sukienkę :)

ja dopiero 14 lat z Wami ;)
kontolanik
Stażysta
Od: 08 mar 2017, 14:45
Zajmuję się: ŚR/SW/FA

Napisano: 11 maja 2019, 19:16

ludek pisze:Rzadko wchodzą na forum, bo już sił nie mają a i wzrok nie ten, żeby literki na monitorze czytać. SKS :lol:
w punkt :lol:
Jestem również ale fakt, rzadko tu wchodzę bo raz, czasu brak a dwa, jak czytam niektóre posty to ręce opadają. Zresztą u siebie od 4 lat robię za nauczyciela. Już czwartą osobę przyuczam.
Jestem to od początku i tak już myślę zostanie ;) Swoją drogą 22 maja obchodzić będę 30 lat pracy z czego 20 w OPS :roll:
Aktualnie siedzę z lampką wina, czytam nowości i opłakuję koniec urlopu. Następny za rok
Wam wszystkim, szczególnie starej gwardii życzę wiele cierpliwości, spokoju i oby nadchodzący okres zasiłkowy jak najwięcej z nas pozostawił przy zdrowych zmysłach :lol:
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 11 maja 2019, 19:18

Robota w tej branży i zdrowe zmysły to raczej nie jest częsty duet :mrgreen:
Korowiow
VIP
Od: 05 gru 2016, 8:51
Zajmuję się: Fszystkim

Napisano: 11 maja 2019, 19:25

Korowiow pisze:Robota w tej branży i zdrowe zmysły to raczej nie jest częsty duet :mrgreen:
Nie strasz młodych Korowiow :) wariatem jest ten, kto ma się za całkowicie normalnego, a za nienormalnych uważa całą resztę. :D :D

Jak mówił Arystoteles "nie ma geniuszu bez ziarna szaleństwa " :lol:
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 11 maja 2019, 19:42

Młodych? Ktoś się w ogóle w to jeszcze pakuje? :mrgreen: W mojej okolicy wygląda to najczęściej tak: miesiąc entuzjazmu, miesiąc zderzenia z rzeczywistością, miesiąc ucieczki i tyle młodego/ą widzieli.
Korowiow
VIP
Od: 05 gru 2016, 8:51
Zajmuję się: Fszystkim

Napisano: 13 maja 2019, 8:02

No to u mnie lepiej... jedna na rok :lol:
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent

Strona 3 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x