mam pytanie jak liczycie ilość osób będących w WTZ za 3 kwartał. otóż, nasz warsztat miał wolne w miesiącu sierpniu i teraz nie bardzo wiem jak mam policzyć ilość osób, bierzemy pod uwagę w wyliczeniach miesiąc wolnego czy nie?
Warsztaty podają ilu było uczestników na koniec każdego miesiąca (nie patrzą na nieobecność np. że ktoś jest chory tylko ilu jest faktycznie uczestników) i ja z tego przeliczam średnią.
Warsztaty podają ilu było uczestników na koniec każdego miesiąca (nie patrzą na nieobecność np. że ktoś jest chory tylko ilu jest faktycznie uczestników) i ja z tego przeliczam średnią.
czy te wyliczenia z czegoś wynikają? do tej pory podawali mi stan na koniec kwartału?!?!
W związku z faktem, że zajęcia w Warsztatach Terapii Zajęciowych i innych placówkach pomocy dziennej zawieszone do 10 kwietnia, a wielkimi krokami zbliża się termin przygotowania sprawozdania za 1 kwartał, stąd moje pytanie jak liczyć średnia i liczbę uczestników w tym okresie 'zwieszenia". Czy jako 100% obecności czy jako 0%
Właśnie co ze sprawozdaniem.
Jeśli teraz jest tylko kilku uczestników w warsztacie to jaka jest ilość uczestników w warsztacie - tych kilku czy normalnie jakby było pełne obłożenie??