Wybory Prezydenckie 2010
Re: Wybory Prezydenckie 2010
Zgadzam się z tobą że musicie mieć wroga. Jarosław Kaczyński wystosował apel do Rosjan, i co? Niesiołowski zaczął wrzeszczeć, śliniąc się przy tym okrutnie, że to cynizm. Jak nie nienawiść to cynizm. To są standardy. Dajcie mi człowieka a dorobimy mu gębę.
Człowieku czy ty jesteś ślepy czy głupi? Uwzględniając, jakie media cię kształtują, albo inaczej jakie są twoją tubą, czyli GW nie wchodzi w grę ani jedno ani drugie. Pozostaje więc tylko nienawiść do Polski i Polaków.
Człowieku czy ty jesteś ślepy czy głupi? Uwzględniając, jakie media cię kształtują, albo inaczej jakie są twoją tubą, czyli GW nie wchodzi w grę ani jedno ani drugie. Pozostaje więc tylko nienawiść do Polski i Polaków.
jacy musicie - Ty nawet boisz się podpisać nickiem - a tak ogólnie to już łatkę przypiołeś/łaś - a kto Ciebie ukształtował? Znasz swoja tubę?
jacy musicie - Ty nawet boisz się podpisać nickiem - a tak ogólnie to już łatkę przypiołeś/łaś - a kto Ciebie ukształtował? Znasz swoja tubę? Już Wiadomości oglądało się?
Jestem porażony. Kandydat na prezydenta RP urządza sobie wideoczat z Moskwy. Sławomir Mrożek + Folwark zwierzęcy w jednym.
Czy zauważyliście, że PO prowadzi obecnie wyłącznie negatywną kampanię? Jedyne co robią to przypisują Kaczyńskiemu całe zło świata a wiedzę czerpią wyłącznie z własnych spekulacji. Siedzą tylko i knują.
Zauważyłem!
Ponadto odnoszę wrażenie, że przedstawiciele PO obozu
zaczynają się obawiać traconego właśnie poparcia społecznego. Ich elektorat maleje. Prawdopodobnie pojawią się jakieś \"wyborcze kiełbasy\"?
Ponadto odnoszę wrażenie, że przedstawiciele PO obozu
zaczynają się obawiać traconego właśnie poparcia społecznego. Ich elektorat maleje. Prawdopodobnie pojawią się jakieś \"wyborcze kiełbasy\"?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://www.pardon.pl/artykul/11522/szta ... _jaroslawa
te wybory będą ciekawsze niż myślałam - ciekawe kto komu chce namieszać w głowie? biorąc pod uwagę niemieckiego Nobla politycznego dla Premiera Tuska.
te wybory będą ciekawsze niż myślałam - ciekawe kto komu chce namieszać w głowie? biorąc pod uwagę niemieckiego Nobla politycznego dla Premiera Tuska.
Dzidka
A co sądzicie o sprawie Leppera? Czy to rzeczywiście była pomyłka PKW czy może jakaś rozgrywka? Mnie zastanowiło, że Lepper nie miał żadnych pretensji do PKW tylko natychmiast zażądał debaty z Jarosławem Kaczyńskim.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
pomyłek nie ma, wszystko z czegoś wynika ( przyczyna - skutek) takie jest moje zdanie, a swoja droga ciekawa byłabym tej debaty;
uważam, ze obaj maja charyzmę i obaj wiedza czego chca. A to czy spelniaja nasze wymogi to wlasnie powinno się okazac w trakcie takich konfrontacji
uważam, ze obaj maja charyzmę i obaj wiedza czego chca. A to czy spelniaja nasze wymogi to wlasnie powinno się okazac w trakcie takich konfrontacji
Dzidka
Oprócz Wybory Prezydenckie 2010 - HYdE PaRK przeczytaj również:
MOPS w Gdańsku
czy dalej bedzie juz tylko gorzej?
jest na co popatrzec
błagam opomoc
Oaza Spokoju Projekt
jak to jest z tym wywiadem alimentacyjnym?
RPO
coś innego
Każdy Polak będzie miał chipa?
REWOLUCJA w MOPS GDAŃSK
do Panów
przymarzanie, zasypanie, odśnieżanie
przystojny prawnik
milosc
Stan Wojenny: Grudzień 1981
takie mamy czasy ja juz nie nadązam stary jestem